National

Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei! Reacția autorităților

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei Reacția autorităților
Reptila de aproximativ doi metri lungime a fost descoperită de o echipă de muncitori

Un șarpe a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Reptila de aproximativ doi metri lungime a fost descoperită de o echipă de muncitori. Jandarmii au fost trimiși în misiune.

Șarpele era ascuns în camera pompelor de alimentare cu apǎ, au anunțat jandarmii din Mehedinți. Șarpele a fost descoperit de angajații unei firme în timp ce încercau să înlocuiască țevile unei stații de pompare a apei din comuna Burila Mare.

Reptila a fost scoasă cu greutate din pompa de apă.

„Un șarpe de mari dimensiuni aflat în camera instalației de alimentare, i-a speriat pe oameni, care au solicitat sprijinul jandarmilor, apelând numărul de urgență 112. Intervenția s-a dovedit dificilǎ, ținând cont că șarpele, în lungime de aproximativ doi metri a fost scos din bazinul adânc de peste un metru și jumătate. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural”, a anunțat Jandarmeria Mehedinți.

În ultima perioadă, jandarmii din Mehedinți au intervenit în șase situații pentru îndepărtarea șerpilor, ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

Nouă oportunitate de angajare la stat

Într-o ordine de idei asemănătoare, reiterăm cum primăria unui oraș din Bulgaria a făcut publică angajarea unui nou membru cu o misiune neobișnuită: prinderea șerpilor. Vladimir Gochev, un vânător de șerpi autorizat, va fi responsabil de capturarea reptilelor care se aventurează în oraș pe măsură ce vremea se încălzește și acestea ies din hibernare.

Informațiile privind întâlnirile cu șerpi au devenit tot mai frecvente în Harmanli în ultimul an. Locuitorii s-au plâns că dau de șerpi pe străzi și în grădinile lor, ceea ce a creat o oarecare neliniște.

De aceea, primarul orașului Harmanli, Maria Kirkova, a decis să încheie un contract cu Vladimir Gochev – un vânător de șerpi autorizat oficial, conform The Mayor, titrează Mediafax.

Acum, oamenii pot contacta primăria sau direct pe Vladimir Gochev atunci când văd un șarpe. Vânătorul de șerpi va veni și va captura reptila, ducând-o ulterior într-o zonă îndepărtată și o va elibera.

Adauga un comentariu