Actualitate

Un şef de Poliție și-a dat demisia după mesajul transmis unui subaltern: Te încing în bătaie când ajungi la secţie

Publicat: 18 ian. 2021
Comisarul șef Alin Ilie Popa și-a dat demisia după ce a amenințat cu bătaie un subaltern
Comisarul șef Alin Ilie Popa și-a dat demisia după ce a amenințat cu bătaie un subaltern

Un şef din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Poliţie Timişoara și-a dat demisia după ce o conversaţie cu un subaltern a fost făcută publică. Comisarul șef Alin Ilie Popa i-a transmis un mesaj unui subaltern în care, printre altele, îl ameninţă cu bătaia.

Conform jurnaliştilor de la adevărul.ro se pare că mesajele au venit pe reţeaua WhatsApp și comisarul de poliţie care şi-a dat demisia susţine că poliţistul respectiv are un comportament nefiresc şi că l-a apostrofat părintește.

Comisar de Poliție Alin Ilie Popa, demis după ce a ameninţat cu bătaia un subaltern

Totul a pornit într-un grup de discuţie de pe WhatsApp. Discuţia se desfăşoară intre angajaţii de la Secţia 4 Poliţie Timişoara, iar captura discuţiilor a fost realizată de Sindicatul Europol. Din conversaţie reiese faptul că șeful secţiei de poliţie l-a certat pe poliţistul care ar fi trebuit să verifice maşinile de la ieşirea dintr-o comună aflată în carantină. Beniamin Ioja, agentul certat ar fi trebuit să verifice maşinile dar stătea în maşina cu colegul jandarm dar fără mască de protecţie şi butonând telefoanele.

„O singură dată dacă vă mai văd în maşină pe amândoi, o să primeşti . Trei ani de zile uiţi de majorarea salarială pentru specialist de clasă întrucât ai nevoie de sau trei ani la rând. Plus că agent te scot la pensie. Şi ca să nu existe discuţii că am ultragiat un poliţist, îţi iei într-o zi treningul pe tine, mergem la IPJ la sala de sport şi, aşa slab, bătrân şi cu toate problemele de sănătate pe care le am, facem un meci demonstrativ şi-ţi promit că dacă nu îţi revii şi mai furi curent cât lucrezi la S4, te bat de vorbeşti singur pe stradă“, a fost mesajul transmis de şeful secţiei pe grupul intern.

Ameninţările au continuat. Comisarul șef l-a ameninţat pe poliţist cu bătaia. Acesta îl insultă pe agentul Beniamin Ioja

„Ioja, porneşte dracului rampele luminoase că te încing cu bătaia la 14.00 când ajungi la secţie. Chiar eşti bătut în cap? După lăsarea întunericului serviciul se execută cu rampele luminoase pornite, atât în filtre, cât şi pe 112”.

 





Adauga un comentariu