National

Un şef dintr-o instituţie din Vaslui, beat la serviciu! Filmare revoltătoare – VIDEO

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un şef dintr-o instituţie din Vaslui beat la serviciu Filmare revoltătoare - VIDEO

Șeful Inspecției în Construcţii a judeţului Vaslui, Corneliu Alexa, a fost filmat în stare de ebrietate la birou, în timpul programului, de jurnaliștii locali care voiau să îi ia un interviu cu privire la investițiile efectuate prin PNDL.

Jurnaliștii de la Vremea Nouă susțin că, deși era abia 11.30 dimineața, Corneliu Alexa era beat și avea două pahare pe birou.

De altfel, din filmare se vede cum șeful Inspecției în Construcţii Vaslui se exprimă greoi și se bâlbâie în mod repetat. Pe parcursul interviului, Alexa nu a reușit să își ducă ideile până la capăt și chiar a început să înjure. Deși se afla în stare de ebrietate, Corneliu Alexa a semnat și o serie de documente care i-au fost puse în față de un angajat al instituției. “Semnaţi aici, domnule director”, i-a arãtat colegul, ţinând degetul pe rubrica “Semnãtura şefului instituţiei”.

Întrebat de reporteri dacă lucrările efectuate prin PNDL din Vaslui au fost verificate, așa cum anunța ministrul demis al Dezvoltării Regionale, Corneliu Alexa a răspuns: “Eu, ca inspector-ef, nu mă… nu am voie. Meseriașule. Bate palma cu mine. Ai înţeles? Băi bunicule, vrei sã mă schimbi? Tu eşti reporter, e treaba ta. Eu sunt Cornel”.

Adauga un comentariu