International

Un site de filme pentru adulți a fost dat în judecată. Care este motivul

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un site de filme pentru adulți a fost dat în judecată. Care este motivul

Site-ul web pentru adulți Pornhub este dat în judecata deoarece nu oferă posibilități egale tuturor persoanelor pentru a se bucura de conținutul oferit. Astfel, persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie nu pot avea acces la o bună parte din conţinutul portalului.

Site-ul pentru adulți Pornhub este chemat în faţa instanţei supreme de un bărbat, Yaroslav Suras care reproșează faptul că oamenii cu probleme de auz nu au acces la o bună parte din conținutul portalului din cauză că nu exista subtitrări.

„Înțelegem că Yaroslav Suras acționează Pornhub în instanță susținând că am fi împiedicat accesul surzilor și al persoanelor cu probleme de auz la videoclipurile noastre. Cu toate că de obicei nu comentăm cu privire la procesele aflate în instanță am vrea să profităm de această ocazie pentru a aminti că avem o secțiune dedicată subtitrărilor”, a comentat Corey Price, din partea Pornhub.

Conform documentelor legale citate de TMZ, Surâs arată că absenţa subtitrărilor încalcă astfel legislația dedicată persoanelor cu dizabilități.

Surâs raportează faptul că indivizii cu probleme de auz nu pot distinge conversaţiile multor înregistrări de pe site. Bărbatul susţine că a văzut o serie de videoclipuri care nu le-a putut să înțeleagă ce se discută.

Reclamantul solicită site-ului pentru adulţi să fie preocupat de incluzivitate și să adauge subtitrări. Totodata, dorește să i se plătească daune morale.

Adauga un comentariu