National

Un șofer care mergea pe contrasens și a lovit doi pietoni a fugit de poliție

Publicat: 21 oct. 2019

Un şofer este cercetat de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Acesta circula pe contrasens. Ulterior a accidentat doi pietoni şi a fugit într-un complex comercial, unde a fost prins, a informat luni Brigada Rutieră.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, pentru părăsirea locului accidentului, dar şi pentru acte de agresiune asupra poliţiştilor şi refuzul de a opri la semnalele regulamentare ale acestora. Poliţiştii rutieri au urmărit autoturismul condus de bărbat din Piaţa Victoriei, unde a fost observat că mergea pe contrasens, până în zona Străzii Liviu Rebreanu.

„Astăzi, în jurul orei 13,00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piaţa Victoriei au observat un autoturism ce se îndrepta spre piaţă circulând pe contrasens. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar şoferul şi-a continuat drumul. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar pe Şoseaua Ştefan cel Mare echipajul de poliţie rutieră a reuşit oprirea acestuia. S-a încercat legitimarea conducătorului auto, dar acesta a refuzat cu agresivitate şi a demarat, continuând deplasarea pe linia de tramvai.”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Poliţiştii au continuat urmărirea, iar în zona Bulevardului Camil Ressu şoferul autoturismului urmărit a accidentat doi pietoni. După a continuat să se deplaseze până în zona Străzii Liviu Rebreanu, unde a abandonat maşina. A intrat într-un complex comercial. Aici, el a fost imobilizat de către poliţişti.

Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii de Poliţie, unde este audiat. El a fost testat cu aparatul alcooltest, precum şi cu Drugtest, ambele fiind negative.loading...

Adauga un comentariu