Local

Un şofer CTP a fost depistat de poliţiştii ieşeni băut în timp ce se pregătea să se ducă la serviciu! Ce alcoolemie avea

Publicat: 28 mart. 2021
Polițiștii ieșeni au efectuat un control în zona Bucium unde au depistat un șofer sub influența băuturilor alcoolice
Polițiștii au depistat că un bărbat, șofer al CTP avea o alcoolemie uriașă

În cursul dimineţii de duminică, 28 martie 2021, poliţiştii ieşeni au tras pe dreaptă un şofer CTP. Aceştia au constatat că şoferul consumase alcool înainte de a intra de serviciu. Şoferul avea o alcooleie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul respirat.

De precizat faptul că evenimentul a avut duminică la ora 5 dimineaţa, iar poliţiştii l-au legitimat şi când l-au pus să sufle în etilotest nu mică le-a fost mirarea când au constatat că şoferul CTP oprit în zona han Trei Sarmale din Bucium era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Senin, bărbatul le-a spus autorităţilor că este şofer CTP şi că doreşte să se ducă la serviciu. Pentru că alcoolemia era peste pragul admis de lege, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Comentarii
  • Ce ne mai mira? Soferii de pe autobuze sunt din ce in ce mai agresivi si mai nervosi in trafic. Aia de pe cele albastre zici ca-s plecati cu sorcova. Nu cred ca ei constientizeaza ca au oameni in mijlocul de transport. Fortari, nesemnalizari, claxoane, gesticulari, obscenitati, viteza, treceri pe galben si rosu la semafor.

  • Da oare cum ați făcut legătura că e șofer de autobuz că CTP mai are zeci de șoferi pe basculante, dube, autoturisme, tractoare etc.

Adauga un comentariu