Prima pagină » National » Un șofer de autobuz a ajuns pe mâna polițiștilor după o postare pe TikTok
Un șofer de autobuz a ajuns pe mâna polițiștilor după o postare pe TikTok

Un șofer de autobuz a ajuns pe mâna polițiștilor după o postare pe TikTok

04 nov. 2022, 19:41,
BZI.ro, în National

Un şofer al operatorului local de transport public din Braşov (RATBV) a ajuns în vizorul poliţiei după ce a postat în mediul online un scurt film realizat în timp ce se afla la volanul autobuzului.

Un bărbat din Brașov, în timp ce conducea un autobuz, făcea și clipuri video pe TikTok, nu era atent doar la drum, iar polițiștii au intrat pe fir.

„Zic aşa, după mintea mea, să aveţi grijă cum vă băgaţi, că eu stau pe Tik Tok. Treaba voastră, vă băgaţi, vă riscaţi. Aşa că mai bine gândiţi-vă de două ori”, se aude el în înregistrarea făcută chiar în timp ce autobuzul ieşea din staţie.

Un șofer de autobuz a ajuns pe mâna polițiștilor după o postare pe TikTok

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Menţionăm faptul că, în conformitate cu prevederile art. 36, alin. 3 din OUG 195/2002, „folosirea telefoanelor mobile atunci când conducătorii de vehicule se află în timpul deplasării pe drumurile publice, cu excepţia celor prevăzute cu dispozitiv tip mâini libere”, se sancţionează cu amendă de până la 1.160 lei şi aplicarea a 4 puncte penalizare.

Dacă fapta descrisă s-a produs concomitent cu încălcarea unei reguli de circulaţie, pe lângă sancţiunea cu amenda, conducătorului auto i se va reţine permisul de conducere şi i se va suspenda dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 zile. De asemenea, efectuarea, de către conducătorul unui vehicul, a altor activităţi de natură a-i distrage în mod periculos atenţia în timpul condusului, se sancţionează cu amendă de până la 725 lei”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Trei polițiști din Caraș-Severin sunt acuzați că ar fi bătut un bărbat

Trei polițiști din Caraș-Severin au fost reținuți după ce au fost acuzați că au bătut cu parul, au aruncat în Dunărea înghețată și apoi au abandonat la tomberon un bărbat.

Conform primelor informații din anchetă, polițiștii sunt acuzați că au sprijinit un grup infracțional organizat. Concret, aceștia ar fi făcut pierdut un dosar de violență și sechestrare de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *