National

Un soldat s-a sinucis în cazarmă unităţii – UPDATE

Publicat: 20 ian. 2020

Un soldat din cadrul unităţii militară din Someşeni a fost găsit, luni, 20 ianuarie, decedat prin spânzurare în cazarmă unităţii în care activa.

UPDATE: Soldatul care și-a pus capăt zilelor, la unitatea militară  01049 din Someşeni, Cluj, era apt psihologic şi a obţinut calificativul „foarte bine” în ultimii şapte ani.

„Caporalul Felician Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul ‘foarte bine’, nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat, luni, presei, ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa.

Cadrul militar avea 42 de ani, era angajat al armatei din anul 2003, nu era căsătorit și nu a lăsat niciun bilet de adio. Cercetările continuă.

Știre inițială

Conform unor surse judiciare s-a menţionat faptul că procurorii militari au deschis un dosar în cauză şi momentan nu se cunosc cauzele producerii tragediei.

Totodată, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de Poliţie şi o ambulanţă. De asemenea, a fost anunţată conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca.loading...

Adauga un comentariu