National

Un student a fost bătut de un vecin, în Cluj Napoca. Scandalul a pornit de la un loc de parcare. „Eşti student, n-ai ce căuta aici!”

Publicat: 26 mart. 2021
băiat din Neamț, bătut de un vecin în Cluj Napoca
Un tânăr student în municipiul Cluj Napoca, din judeţul Neamţ, a avut parte de o întâmplare anormală. Marţi, 23 martie 2021, Andrei, a fost bătut de un vecin, din cauza unui loc de parcare

Un tânăr student în municipiul Cluj Napoca, din judeţul Neamţ, a avut parte de o întâmplare anormală. Marţi, 23 martie 2021, Andrei, a fost bătut de un vecin, din cauza unui loc de parcare.

Băiatul domiciliat într-un cartier clujean, prezintă semne de violenţă pe mâini şi gât, după ce un vecin, proprietarul unui autoturism marca BMW, l-a pocnit pentru ca studentul a parcat pe unul dintre locurile în care vecinul obişnuia să parcheze.

Un student a fost lovit de proprietarul unui BMW din cauza unui loc de parcare

Andrei Iongilin, în vârstă de 20 de ani, potrivit BZC.ro, locuieşte cu chirie într-un imobil din cartierul Gheorghieni, din Cluj Napoca. Nefiind proprietar, studentul parchează maşina zilnic în cele 3 – 4 locuri care nu sunt cumpărate de nimeni. Întotdeauna a lăsat un bilet în parbrizul maşinii pentru a fi sunat în caz de sunt probleme. În seara de marţi, băiatul a fost agresat de vecin pentru că ar fi parcat pe locul său.

„Nefiind proprietar – şi fără drept de abonament pentru parcare – îmi parchez şi eu maşina pe unde pot, zilnic pe unul din cele trei-patru locuri ale nimănui din zonă. Însă, lăsând întotdeauna un bilet în geam, cu numărul meu de telefon. Aseară – eram însoţit de iubită – am vrut să parchez pe unul din aceste locuri, însă, brusc, a ieşit din bloc un bărbat, în vârstă de 40-45 de ani, pe care-l ştiu că parchează ca şi mine, neavând nici el abonament. Nu-i ştiu numele, însă precis o să-l aflu după ce o să depun plângerea la poliţie, astăzi, împotriva lui! Ei, bine, acesta, fără mască de protecţie pe faţă şi mânat de furie, s-a apropiat nepermis de tare de noi, ca să ne certe că am fi parcat pe locul său”, a transmis studentul din judeţul Neamţ.

Vecinul nervos, calmat de soţia sa

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost furios că studentul, fără abonament de parcare, ar fi oprit maşina sa pe locul în care parcare de obicei. Acesta s-a apropiat de băiat, l-a zgâriat şi l-a lovit cu un pumn în cap. Soţia agresorului a coborât şi şi-a calmat soţul.

„L-am rugat, atunci, să se dea în spate şi să nu favorizeze transmiterea virusului. Eu m-am tras cât am putut din calea lui, în timp ce prietena mea, îngrijorată de situaţie, încerca să trateze cu el, spunându-i mereu că locul acesta este al nimănui, deci nu are de ce se înfuria. Zadarnic! Urlă pur şi simplu la mine că, fiind student, n-am ce căuta acolo şi să-mi duc imediat maşina din faţa ochilor săi, fiindcă e o tigaie! Recunosc, nu am nu ştiu ce maşină, el are un BMW, dar locuieşte într-o uscătorie modificată şi cred că e genul de om care, pentru faţadă, ar fi în stare să locuiască şi în maşină, doar să fie cotat de societate drept un ins bogat şi împlinit!

Apoi, supărat că încerc să bâigui şi eu ceva, şi-a pus portofelul cu actele şi mobilul pe ciment – şi a sărit pe mine. N-a reuşit să mă lovească, decât să mă zgârie pe mâini – pentru că mă eschivam – reuşind totuşi, până la urmă, să-mi ardă un pumn puternic, în cap. Între timp, apucasem să strig şi eu după ajutor, astfel că o mulţime de vecini apăruseră deja, la ferestre, şi să privească spectacolul oferit de noi. Şi, imediat după ce m-a lovit, a apărut, în fugă, şi soţia lui, care l-a luat de braţ şi l-a tras, cu forţa, înapoi, în bloc…”, a spus studentul agresat, potrivit BZC.ro.

Tânărul student a primit un certificat medico-legal

Studentul a fost la un cabinet de consultaţii unde a primit un certificat medico-legal. Băiatul a menţionat că va depune plângere penală la un sediu de poliţie.

„Acum, când o să depun plângere, sunt tare curios: oare câţi dintre vecinii care au văzut scenă vor veni la poliţie să depună mărturie pentru mine? Chiar dacă nu va veni nimeni – din teamă sau cine ştie din ce alte motive – eu am să-mi continui demersurile împotriva acestui om sălbatic, asocial, care sfidează orice normă de convieţuire”, a conchis studentul.

Reamintim faptul că în județul Cluj Napoca a mai avut loc o agresiune fizică, în urmă cu doar câteva zile. Trei tineri au fost bătuți crunt, având leziuni la nivelul feței și claviculei.

Adauga un comentariu