Local

Un suspect de trafic de droguri rămâne după gratii

Publicat: 14 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un suspect de trafic de droguri rămâne după gratii

Un individ care a fost încătușat recent pentru trafic de droguri rămâne după gratii. La finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea procurorilor în ceea ce îl privește pe Ionuț Balaban. „Instanța admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului Balaban Ionuț, cercetat pentru savârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată, formulată de către DIICOT Iași. Prelungește măsura arestării preventive luată față de inculpatul Balaban Ionuț pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat magistrații. Recent, procurorii DIICOT au anunțat că l-au prins în flagrant pe Balaban, în vârstă de 30 de ani, în timp ce vindea droguri unei persoane care, conform oamenilor legii, era implicată în traficul de stupefiante din municipiul Iași. Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința lui Balaban. Oamenii legii au confiscat cantități impresionante de droguri, precum și sume importante de lei și valută, respectiv peste 300.000 de lei și 13.000 de euro.
„În perioada iunie 2018 – septembrie 2019, în mod repetat, inculpatul I.B. a procurat cantități importante de canabis, atât din surse interne, cât și externe, pe care le-a comercializat pe piața ilicită din municipiul Iași unui număr foarte mare de consumatori, obținând astfel importante beneficii materiale”, au spus anchetatorii.
În urma percheziției efectuate la domiciliul inculpatului a fost găsită cantitatea de 130 de grame de canabis, cristale MDMA, precum și sumele de 322.750 de lei și 13.720 de euro.

Adauga un comentariu