Actualitate

Un tânăr a fost strivit de căruță! Acum se află în stare extrem de gravă la spital

Publicat: 14 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr a fost strivit de căruță Acum se află în stare extrem de gravă la spital

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Țibana, județul Iași, a ajuns de urgență la spital după ce a fost strivit de căruță. Acesta se deplasa cu căruța și, într-un moment de neatenție, a căzut sub roțile atelajului. A ajuns la spital cu numeroase fracturi, iar acum este internat în spital în stare foarte gravă.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primiri Urgențe a fost transportat un pacient în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Când au ajuns la fața locului, cadrele medicale au constatat că pacientul suferise un politraumatism prin cădere din căruță, cu trecerea căruței peste el”, precizează prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

În momentul în care tânărul a ajuns la spital, a fost băgat de urgență în sala de operații, medicii considerându-l o prioritate. Acesta avea fracturi costale multiple, dar și fracturi în zona toracelui și a omoplatului stâng.

„S-a constatat că pacientul avea fracturi costale multiple, pneumotorax stâng, pneumomediastin, hemopneumopericard, dar și fractură de omoplat stâng. În prezent este internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului, pentru chirurgie toracică”, adaugă medicul ieșean.

Adauga un comentariu