National

Un tânăr actor a pierdut lupta cu boala. Avea doar 26 de ani

Publicat: 24 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Considerat unul dintre cei mai talentanți tineri actori români, Andrei Nedelea a murit la doar 26 de ani.

Andrei Nedelea a trecut prin clipe cumplite în urma unui transplant renal. O complicație apărută în urma transplantului i-a adus sfârșitul.

Potrivit Jurnalul de Arges, actorul piteștean era internat la spitalul Fundeni din București. Vestea că Andrei nu mai e printre noi a picat ca un trăsnet în rândul colegilor de breaslă, care au postat mesaje în memoria tânărului actor pe paginile lor de Facebook.

„Nu am cuvinte…să ne uităm spre cer și să îi zâmbim. De acum avem un înger…”., a scris actrița Ada Dumitru.

Și Teatrul Naţional din Craiova a anunţat moartea lui Andrei Nedelea. „Cu imensă tristețe anunțăm plecarea dintre noi a tânărului actor Andrei Nedelea, absolvent al Facultății de Litere, Specializarea Teatru din cadrul Universității din Craiova, colaborator al Teatrului Național „Marin Sorescu” la producția Iulius Caesar, regia Peter Schneider.

La capătul unei lungi perioade de suferință, Andrei a pierdut propria lupta însă, pentru noi, el a reușit mereu să aducă bucurie, energie pozitivă și optimism. Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos”, a fost postarea publicată de reprezentanţii Teatrului Naţional din Craiova.

„26 de ani…Dumnezeu să te odihnească…De asemenea, şi Mona Nicolici a scris pe Facebook „rinichi nereuşit. În această dimineaţă, Andrei Nedelea a plecat”., a scris actrița Oana Pellea.

Adauga un comentariu