National

Un tânăr aflat în comă a pus pe jar medicii. Ce au descoperit pe corpul acestuia

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr aflat în comă a pus pe jar medicii. Ce au descoperit pe corpul acestuia
Familia lui susține varianta unui accident de muncă

Un tânăr din Gorj este în comă, cu șanse foarte mici de supraviețuire, dar nimeni nu ştie însă cum a ajuns în această stare. Rudele lui spun că ar fi suferit un accident de muncă, dar compania unde lucrează spune că a fost victima unui accident rutier. Problema este că nu există, deocamdată, dovezi pentru niciuna dintre variante.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, este acum ținut în viață de aparate. Leziunile de pe corpul lui sunt extrem de ciudate, pentru că are urme de arsuri pe picioare.

„Starea sa era extrem de gravă, era în şoc toxicoseptic sever cu disfuncţie multiplă organică”, explică Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la SJU Târgu Jiu.

Familia lui susține varianta unui accident de muncă

Tatăl tânărului susține că înainte de a intra în comă fiul lui le-a spus medicilor și lui că a fost victima unui accident de muncă, dar că șefa lui i-ar fi cerut să spună altceva.

„L-a pus să declare că a fost accident de maşină, pe trecerea de pietoni, marţi seara în jur de ora 17. Şefa lui, cred (că l-a pus să declare – n.r.) că altcineva nu avea cine să îl pună. Dacă el a fost ameninţat cu moartea. Băiatul meu a fost ameninţat cu moartea, dacă declară accident de muncă”, susţine Puiu Nedelcu, tatăl victimei, potrivit Antena 3 CNN.

Pe de altă parte, directoarea societății susține că angajatul nu a a fost rănit când era în timpul serviciului.

„La noi, în primul rând, nu s-a întâmplat niciun accident de muncă. Sigur, ce a declarat băiatul este declaraţia lui. Restul, organele competente vor decide la final. Da, nu a fost accident de muncă. La noi nu a fost accident de muncă”, a spus Georgiana Macovei, directoare firmă deșeuri.

Polițiștii au deschis dosar penal

În timp ce tânărul se zbate între viaţă şi moarte fiind în comă indusă, anchetatorii au deschis un dosar penal şi au ridicat mai multe camere de supraveghere, pentru a vedea dacă se conturează ideea unui accident de muncă sau a unui accident de circulaţie.

Medicii susţin însă, după ce au examinat victima, că nu poate fi un accident de circulaţie.

Și polițiștii au verificat camerele de supraveghere și au constatat că tânărul nu a fost victima unui accident rutier. Inspectorii de muncă fac și ei verificări.

Adauga un comentariu