National

Un tânăr băut și-a ucis tatăl. Fusese la mănăstire înainte

Publicat: 22 nov. 2019

Un tânăr de 33 de ani din județul Vrancea a fost reținut și apoi arestat preventiv. El este acuzat că și-a omorât tatăl. Agresorul susține că a fost vorba despre un accident. Criminaliștii investighează varianta unei crime produse în urma consumului de alcool.

Incidentul a avut loc la locuința celor doi din satul Ploștina, comuna Vrâncioaia, după ce tânărul s-a întors de la o mănăstire. Surse apropiate anchetei spun că victima a murit după ce a fost înjunghiată cu un cuțit în burtă.

Bărbatul a fost găsit plin de sânge de soția sa, care a sunat la 112. Tânărul care avea cuțitul în mână le-a povestit polițiștilor că a fost un accident, petrecut în momentul în care a intrat sub o masă. El susține că tatăl său a căzut peste cuțit și și-a provocat singur rana mortală.

Anchetatorii au stabilit că incidentul a avut loc în urma unui scandal. Tânărul s-a întors în sat de la o mănăstire unde lucrează, a consumat alcool, iar părinții i-au reproșat acest lucru. În timpul scandalului, tânărul ar fi pus mâna pe un cuțit și l-a lovit pe bărbatul decedat. În baza probelor strânse la dosar, inculpatul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de omor.loading...

Adauga un comentariu