Local

Un tânăr de 22 de ani i-a lăsat mască pe polițiștii care l-au oprit în trafic. Are nevoie de mult noroc să scape de probleme

Publicat: 29 aug. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Un tânăr de 22 de ani i-a lăsat mască pe polițiștii care l-au oprit în trafic. Are nevoie de mult noroc să scape de probleme
Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți de polițiști în trafc

Un bărbat i-a lăsat mască pe oamenii legii care l-au oprit în trafic. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice, nu avea permis de conducere, iar autoturismul la volanul căruia se afla nu era înmatriculat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au oprit pentru control un moped condus de un tânăr de 22 de ani, pe DN 28 A, în localitatea Ruginoasa. Întrucât conducătorul mopedului emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, mopedul nu ar fi înmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat. Cercetările continuă.

I-a lăsat mască pe polițiștii care l-au oprit în trafic

Deși oamenii legii sunt prezenți mereu pe străzile din județ, șoferii încă se urcă băuți la volan. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit pentru control un auto condus de un bărbat de 56 de ani pe raza comunei Ciurea. Astfel, întrucât șoferul autovehiculului emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările continuă. Și polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au oprit pentru control un auto condus de un tânăr de 26 de ani pe raza municipiului Pașcani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că acesta ar avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Recent, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași și Secțiilor de Poliție Urbane 1-6 au acţionat pe raza de competență pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de consumul de alcool sau substanțe la volan. În urma acestei acțiuni au fost efectuate 174 de testări alcoolscopice. Au fost legitimate 219 de persoane, au fost controlate 203 autovehicule și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, toate conform O.U.G. nr. 195/2002. Valoarea totală a acestora este de 16.095 de lei.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu bărbatul ce i-a lăsat mască pe polițiștii care l-au oprit în trafic.

Comentarii
  • Municipiul Iași a ajuns să fie un conglomerat, un karkalete, o adunătură de toți giugiumeții și bovanii de prin alte județe (Vaslui, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău, Galați) care conduc tot felul de gunoaie de mașini aici, ne supra aglomerează și ne poluează la maxim ! S a ajuns sa se facă user, bolt și delivery de tot felul de paraclitici și șoferi fără bin sint de pe la Botoșani și Vaslui. Nu are nimeni nimic cu ei, pot fi observați pe stradă, dar mai ales comportamentul lor în trafic fără nici un pic de reguli prevazute de lege și de bun simț. Ăia plătesc impozite pe mașini la ei în comune sau de pe unde mai sunt ei și ne sufocă pe noi aici. Aproape au ajuns sa fie mai mulți în trafic decât ieșenii. La fel și cocliții din mediul rural al județului Iași, dar și moldovenii și ucrainienii. Claie peste grămadă aici în Iași, supraaglomeratie și poluare! Stațiile ITP pt 50 lei șpagă dau drumu la toate rablele și gunoaiele de mașini, zilnic se aduc și se vând zeci și sute de rable dinafară, până la urmă, unde ajungem? Ce mai contează pt noi ieșenii???

  • cum adica va avea nevoie de mult noroc ca sa scape de probleme. nu este lege pentru ce a facut el? trebuie doar aplicata. ce are a face norocul in ecuatia asta?

Adauga un comentariu