National

Un tânăr de 26 de ani a fost găsit decedat în apele unui râu din Gorj

Publicat: 09 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 26 de ani a fost găsit decedat în apele unui râu din Gorj
Oamenii legii au avut parte de o descoperire șocantă vineri, în albia râului Amaradia, pe raza municipiului Târgu-Jiu

Un tânăr de 26 de ani, dat dispărut de luni, a fost găsit mort în albia unui râu din Târgu-Jiu. De ce ar fi recurs la un asemenea gest?

Oamenii legii au avut parte de o descoperire șocantă vineri, în albia râului Amaradia, pe raza municipiului Târgu-Jiu! Alin, un tânăr de 26 de ani care a fost dat dispărut de luni, a fost găsit fără suflare.

Durere mare în familia lui Alin

Tatăl său a fost cel care a anunţat Poliţia de dispariţie. Ultima oară când a fost văzut, tânărul luase doi lei şi plecase să-şi cumpere o cafea, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Astfel că o echipă întreagă de pompieri, jandarmi și polițiști au împânzit zona, astfel încât Alin să fie găsit cât mai repede.

„Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Gorj.

Din păcate, totul a fost prea târziu pentru tânăr, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Momentan, cel mai plauzibil scenariu ar fi cel în care acesta și-a luat viața. Acum, Alin a lăsat în urma lui o soție îndurerată, dar și un bebeluş de doar opt luni.

Tânără de 25 de ani, dată dispărută în Cluj

Denisa-Mirela Călbază, în vârstă de 25 de ani a fost dată dispărută de peste 24 de ore. Cei care au alertat autoritățile sunt chiar părinții fetei, care speră ca fata să fie găsită în viață. Denisa a plecat de acasă, marţi dimineaţă, şi de atunci nu s-a mai întors.

„La data de 5 martie 2024, Secția 7 Polițe Rurală Gherla a fost sesizată despre la faptul că numita Călbază Denisa-Mirela, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Jucu de Mijloc a plecat de la locuință în cursul zilei de azi, 5 martie a.c., în jurul orei 05.35 și nu s-a întors până în prezent”, au transmis, marți, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele:

– înălțime aproximativă – 1,60 m

– 45-50 de kilograme

– păr roșcat, lung

– forma feței ovală

– semn de naștere în zona ochiului stâng.

Adauga un comentariu