Local

Un tânăr de 26 de ani din Iași a pariat pe farmecele sale și a încercat să abordeze o pensionară de 76 de ani pentru o seară de neuitat. S-a lăsat cu cătușe la mâini și multe regrete – EXCLUSIV

Publicat: 16 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 26 de ani din Iași a pariat pe farmecele sale și a încercat să abordeze o pensionară de 76 de ani pentru o seară de neuitat. S-a lăsat cu cătușe la mâini și multe regrete - EXCLUSIV
O femeie în vârstă de 76 de ani a fost violată de un tânăr într-o comună din județul Iași

Scene incredibile la Iași. Un tânăr a pariat pe farmecele sale și a abordat o femeie ce i-ar fi putut fi bunică. Într-un final, bărbatul a batjocorit-o, iar acum a ajuns în spatele gratiilor

Un tânăr de 26 de ani, din comuna ieșeană Brăești, s-a gândit că o femeie ce i-ar fi putut fi bunică îi va răspunde avansurilor pe marginea unui drum din Strunga. Este greu de înțeles ce a fost în capul lui Gheorghe Borcan când a intrat în discuții cu bătrâna. Pentru că aceasta i-ar fi spus să o lase în pace, bărbatul a vrut să-i demonstreze probabil că o poate domina.

A tras-o într-o zonă cu vegetație deasă și a batjocorit-o. Mai mult decât atât, a încercat să o tâlhărească. Rușinată și speriată, femeia le-a povestit polițiștilor prin ce a trecut. Oamenii legii au intrat pe fir, iar într-un timp foarte scurt au reușit să-l identifice pe autor. Acesta le-a spus anchetatorilor că regretă ce a făcut, însă totul este prea târziu.

„La data de 9 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 26 de ani, din comuna Brăești, jud. Iași, care  este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol și tentativă la tâlhărie, fapte comise în seara zilei de 05.10.2023, pe raza comunei Strunga. La data de 10.10.2023, persoana susmenționată a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani care a dispus arestarea preventivă a bărbatului. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

A pariat pe farmecele sale, dar a ajuns în spatele gratiilor

Gheorghe Borcan le-a solicitat judecătorilor prin avocatul pe care l-a avut din oficiu să fie plasat în arest la domiciliu, însă cererea sa a fost refuzată.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, privind arestarea preventivă a inculpatului Borcan Gheorghe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BORCAN GHEORGHE, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tentativă de tâlhărie pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.10.2023 și până la data de 08.11.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, de aplicare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se arată în decizia judecătorilor pășcăneni.

Dacă va fi găsit vinovat, Gheorghe Borcan își va petrece tinerețea în spatele gratiilor. Deși a pariat pe farmecele sale, Gheorghe Borcan s-a înșelat amarnic, iar acum are de dat explicații în fața legii.

Adauga un comentariu