National

Un tânăr de 29 de ani a murit într-un accident grav. Șoferul a adormit la volan și a intrat într-un autotren

Publicat: 31 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 29 de ani a murit într-un accident grav. Șoferul a adormit la volan și a intrat într-un autotren
Accident rutier mortal

Un tânăr de 29 de ani a murit într-un accident grav. Șoferul a adormit la volan și a intrat într-un autotren. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs în jurul orei 00:20, în noaptea de luni spre marți, polițiștii Serviciului Rutier fiind sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Câineni. O autoutilitară condusă de bărbatul de 29 de ani, din Năvodari, L.T., ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce se deplasa din sensul opus.

Potrivit replicaonline.ro, tânărul de 29 de ani ar fi adormit la volan. Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe bărbat conștient, chiar dacă avea mai multe fracturi la nivelul membrelor. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse de doctori, tânărul s-a stins din viață în cursul dimineții de miercuri.

Șoferul era angajat la o firmă de transport persoane din Constanţa, Auto Lux Trading SRL, care frecventa ruta Constanţa-Otopeni. Soția acestuia este devastată și și-a strigat durerea pe Facebook.

,,Omul meu de ce m-ai lăsat singură? De ce nu ai luptat pentru băiatul tău? Trebuia să reziști, să lupți pentru viață. Trebuia să lupți în continuare și pentru viața ta. Ce va face băiatul fără tine? Te așteaptă acasă ca în fiecare zi după muncă să iți sară în brațe. Dumnezeu sa aibe grija de tine acolo sus, până ne vom revedea. Dumnezeu mi te-a dat și mi te-a și luat înapoi, dar pentru totdeauna. Te iubesc sufletul meu, să ai grija de noi de sus din ceruri. Dumnezeu să te odihnească!”, a fost mesajul plin de tristețe al soției.

Adauga un comentariu