Actualitate

Un tânăr din Argeș a murit lovit de tren după o ceartă cu fosta iubită – UPDATE

Publicat: 28 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr din Argeș a murit lovit de tren după o ceartă cu fosta iubită - UPDATE
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Argeş a murit după ce a fost lovit de tren, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 28 ianuarie. Bărbatul a plecat cu maşina fostei sale iubite în urma unui conflict cu aceasta, autoturismul fiind găsit în apropiere, cu motorul pornit.

UPDATE: Și-a bătut iubita, apoi a murit lovit de tren. Un tânăr din Pitești și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu partenera de viață. I-a luat femeii mașina și a condus deși avea permisul suspendat pentru alcool.

S-a întâmplat azi-noapte în Pitești. Cei doi erau împreună de ceva timp și aseară s-au certat pe stradă. Bărbatul în vârstă de 25 de ani și-a lovit iubita, a băgat-o în mașină și, după câteva minute, la rugămințile femeii, a lăsat-o să coboare.

Tânărul a plecat cu mașina ei. Un martor a văzut ce s-a întâmplat și a sunat la 112. Polițiștii au anunțat că autoturismul a fost furat așa că îl aveau în atenție toate echipajele.

A fost găsită cinci minute mai târziu, abandonată cu motorul pornit, lângă o cale ferată.

Tânărul a murit lovit de tren. Femeia a fost văzută de medici după ce a fost bătută de tânăr. Aceasta nu este rănită grav.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violente si pentru furt.

ȘTIRE INIȚIALĂ

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, a transmis IPJ Argeş.

„Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcţiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Un taxi a fost lovit de tren la Ciurea, Iași

Într-o altă ordine de idei, amintim că în urmă cu câteva săptămâni s-a produs un accident feroviar în comuna Ciurea, acolo unde un taxi a fost lovit de tren.

„Astăzi, 19 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că trenul IR 1830 Galați-Cluj Napoca a acroșat un auto. Din verificări, a rezultat faptul că șoferul autoturismului, care se afla singur în mașină, a fost rănit, fiind transportat la spital. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul locomotivei a fost și el testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă”, a anunțat IPJ Iași.

Adauga un comentariu