National

Un tânăr din București, găsit mort în casă. Vecinii au fost duși la audieri

Publicat: 17 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr din București găsit mort în casă. Vecinii au fost duși la audieri
Tânărul în vârstă de 25 de ani locuia împreună cu iubita lui

Sunt audieri în Bucureşti, după ce un tânăr a murit în apartamentul său. Cauza morţii este suspectă, iar mai mulți vecini au fost deja duși să dea explicații.

Tânărul în vârstă de 25 de ani locuia împreună cu iubita lui.

Aceștia aveau doi câini pe care obișnuiau să îi plimbe împreună, spun vecinii.

Au fost mai multe echipaje de poliție la fața locului și vecinii spuneau că au văzut și o femeie pe targă.

Reamintim că, în urmă cu două zile un bărbat a fost găsit fără suflare în Lacul Herăstrău.

Era dispărut de două zile

Un bărbat a fost găsit înecat, vineri, în Lacul Herăstrău. Trupul acestuia a fost scos din apă de scafandrii de la SMURD şi dus la INML. Victima plecase de acasă în urmă cu două zile spre locul de muncă şi nu a mai fost văzută de atunci.

Bărbatul a murit înecat

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din apă, lângă Berărial H, din Parcul Herăstrău. „La data de 15.12.2023, Secția 2 Poliție fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, despre faptul că, în timp ce pescuia în lacul Herăstrău, în zona localului Berăria H, a observat în apă o persoană, posibil înecată.

La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU care a procedat la extragerea cadavrului unei persoane de sex bărbătesc. Din primele informații persoana în cauză corespunde semnalmentelor unui bărbat a cărei dispariție din data de 13.12.2023, a fost sesizată în ziua de 15.12.2023. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanei și împrejurările producerii evenimentului”, au transmis polițiștii, scrie Antena3CNN.ro.

 

Adauga un comentariu