Actualitate

Un tânăr din Capitală atacă femeile de la metrou! Toată lumea este îngrozită: ,,Am urlat pe peron!”

Publicat: 25 iul. 2021
Individul ar avea în jur de 25 de ani, înalt şi cu ochelari de vedere

Alertă în Capitală din cauza unui tânăr care atacă femei la metrou. Mai multe tinere s-au plâns că au fost abordate de suspect într-un mod agresiv.

Tinerele au mai povestit că suspectul a încercat să le atingă, dar şi că acesta ar avea în jur de 25 de ani, înalt şi cu ochelari de vedere.

Femeile au mai spus că au scăpat de invidid doar în momentul în care au ţipat după ajutor. S-a întâmplat de mai multe ori şi în staţii diferite de metrou.

După apariţia informaţiilor în online, poliţiştii s-au autoseizat şi încearcă să îl identifice pe suspect.

„Bună! Vreau să dau un semnal de alarmă fetelor care circulă în special singure. Încă sunt în stare de şoc, deci vă rog să îmi scuzaţi incoerenţa. În jurul orei 20.35, am intrat în contact cu individul din imagine.

A urcat cu mine în metrou la Crângaşi şi a coborât la Eroilor la 20.45. Este o persoană super invazivă care te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace. Aceeaşi tactică a aplicat-o şi altei fete pe care efectiv o încolţise şi o obliga să îl ia în braţe (din ce am putut vedea eu).

 

Moment în care mi-am adunat ultima fărâmă de curaj şi am urlat pe peron că dacă mai continuă voi suna la Poliţie. Nu ştiu când şi unde a dispărut pentru că eram mult prea speriată. Este tipul în pantaloni galbeni”, a scris una dintre tinere.

 

Adauga un comentariu