Local

Un tânăr din comuna Victoria a dispărut fără urmă! Familia este disperată: „A mai fost plecat de mai multe ori, la oi, dar tot timpul ştia cineva de el”

Publicat: 13 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr din comuna Victoria a dispărut fără urmă Familia este disperată A mai fost plecat de mai multe ori la oi dar tot timpul ştia cineva de el
Ionel Dreghici, un tânăr din comuna Victoria, este dat dispărut de familie. Bărbatul a plecat de acasă acum două săptămâni, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el

Ionel Dreghici, un tânăr din comuna Victoria, este dat dispărut de familie. Bărbatul a plecat de acasă acum două săptămâni, fără a avea în posesie un telefon mobil sau vreun act de identitate, iar nimeni nu mai ştie nimic de el

Ionel Dreghici, din localitatea Stânca, comuna Victoria, județul Iași, este de negăsit de mai bine de două săptămâni. Bărbatul a plecat pur şi simplu de acasă, fără să anunţe unde se duce şi când se va întoarce. Persoanele ce deţin informaţii care pot ajuta la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de telefon 0753546202.

Un tânăr din comuna Victoria este de negăsit de mai bine de două săptămâni

De disperare, familia bărbatului a făcut o postare pe reţelele de socializare, în speranța că poate cineva l-a văzut pe tânăr sau are informații despre locul în care ar putea să fie plecat.

„Dacă cineva l-a văzut, vă rog să mă sunați la numărul de telefon 0753546202. Este de negăsit de două săptămâni”, a postat Cristina Gheorghe, verișoara persoanei dispărute, pe Facebook.

Pe rețelele de socializare, oamenii au făcut tot felul de supoziții legate de dispariția bărbatului. Unele persoane au spus că s-ar putea să fie luat la vreo stână din apropiere, însă au fost lansate și teorii mult mai sumbre, cum că Ionel ar fi înghețat pe undeva sau chiar că ar fi fost răpit. Se pare că bărbatul nu ar fi singura persoană din Victoria care a dispărut fără urmă.

„Poate au ajuns mafioții iar pe la Victoria, cum au mai fost și acum aproape 9 ani!!! Foarte posibil să se mai întâmple iar și cu alte persoane, cred că nu le este suficient numai unul!!!”, a comentat Jănuiţa Rusu.

Familia bărbatului este disperată

Tatăl lui Ionel a încercat să sesizeze poliţia, dar nu a fost luat în seamă. Oamenii legii i-ar fi spus să aibă răbdare, că Ionel se va întoarce, că doar nu e copil.

„A făcut tatăl lui plângere la poliţie, numai că de acolo i-ar fi zic că «lasʹ că vine el acasă, că nu e minor». Se numește Dreghici Ionel, nu are niciun act, nici măcar buletin”, a declarat Cristina Gheorghe, verişoara bărbatului dispărut.

Polițiștii Postului de Poliție Victoria vor efectua verificări pentru depistarea bărbatului dispărut.

„Polițiștii Postului de Poliție Victoria efectuează verificări pentru depistarea bărbatului plecat voluntar de la domiciliu. Facem precizarea că, în trecut, acesta a mai plecat de la domiciliu, de fiecare dată revenind”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Pentru a câștiga câțiva bănuți, Ionel Dreghici muncește cu ziua la stânele din apropierea localității Stânca. Nu este pentru prima dată când bărbatul lipsește de acasă, însă familia este îngrijorată, deoarece Ionel avea obiceiul să anunțe când pleca la muncă. În plus, deși nu avea telefon mobil, împrumuta unul de la persoana la care lucra și lua legătura cu familia sa.

„A mai fost plecat de mai multe ori, la oi, dar tot timpul ştia cineva de el, spunea şi el când pleca. Nu are telefon mobil, dar ştia nişte numere ale membrilor familiei şi suna de la persoana care îl lua la muncă”, a adăugat verişoara tânărului din comuna Victoria care a dispărut fără urmă.

Adauga un comentariu