International

Un tânăr, filmat în timp ce sare de pe un pod: Autoritățile l-au căutat ore în șir

Publicat: 11 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr filmat în timp ce sare de pe un pod Autoritățile l-au căutat ore în șir
A decis să sară în apă, de pe un pod mare după ce a stat câteva ore în trafic

Un bărbat tânăr ia startul de lângă o camionetă albă, blocată în trafic, pe pod, printre alte vehicule, în statul american Louisiana. În câteva secunde ajunge la balustrada podului, pe care o sare dintr-o mișcare, folosindu-și brațul ca punct de sprijin. Apoi dispare în gol.

Întreaga scenă este filmată, fiind surprins și momentul în care tânărul se afundă în apa râului Atchafalaya, câteva zeci de metri mai jos.

Blocajul rutier i-a dat tânărului ideea de a sări de pe pod, relatează CNN. Autostrada I-10 Vest a fost închisă, vineri, timp de patru ore după un carambol care a implicat 10 vehicule. Tranzitul pe Basin Bridge – podul unde s-a petrecut scena săriturii – a fost, de asemenea, afectat.

Pus sub acuzare pentru vandalism și încălcarea proprietății

Așa că, după o lungă așteptare în trafic, Jimmy Jennings s-a hotărât să se răcorească sărind în apă, de pe pod.

Prietena sa, Khory Vaughn, a fost martoră la momentul de nebunie al tânărului.

„Am sărit și când am atins apa mi s-a dislocat umărul și m-a durut, însă am început să înot, dar n-am putut să ajung la mal, pentru că era prea puternic curentul”, a povestit el.

Acrobația lui Jennings putea să aibă un final mortal. În timp ce era blocat în mijlocul apelor, tânărul era căutat de polițiști, ajutați de agenți de instituțiile de protecție a vieții sălbatice.

„Am rămas în apă pentru, probabil, două ore și jumătate, trei. Credeam că mor, dar Dumnezeu m-a salvat. În cele din urmă, apele s-au liniștit și am putut să ajung la mal. E de necrezut că am putut să revin”, a continuat tânărul.

Avea să mai treacă ceva timp până ce echipele de căutare au ajuns la el.

Jennings a fost pus sub acuzare pentru vandalism și încălcarea proprietății.

Adauga un comentariu