National

Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier chiar de ziua lui – FOTO

Publicat: 13 iun. 2021

În localitatea Muntele Rece a avut loc o tragedie după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit după ce s-a rasturanat cu maşina 150 de metri. Accidentul ar fi avut loc chiar de ziua tânărului în timp ce se desfăşura petrecerea de aniversare a acestuia. .

Pentru a ajunge la locul accidentului oamenii legii au trebuit să urce panta abruptă de 500 de metri. Această intervenţie a avut loc în timpul nopţii iar vremea de afară nu era una favorabilă. Când aceştia au ajuns la faţa locului, maşina era înfăşurată într-un cablu de energie electrică.

Potrivit dejeanul.ro, în mașină se aflau trei persoane, iar una dintre ele a reușit să sară din autoturism înainte de accident. Cealaltă persoană a fost rănită.

”Intervenție dificilă a pompierilor clujeni în urma unui grav eveniment rutier produs pe raza localității Muntele Rece. O autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă și la o diferență de nivel de cca 150m. Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă și a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliție și jandarmi, care s-au implicat direct în intervenția salvatorilor. Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte și pe o ploaie torențială, fiind necesară urcarea pe o distanță de cca 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare și salvare în mâini”, a transmis ISU Cluj într-un comunicat de presă.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost încarcerat, iar pentru a fi eliberat a fost nevoie de decapotarea maşinii.

„Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfășurat în jurul caroseriei și cu un bărbat de cca 20 de ani încarcerat în acesta. S-a acționat pentru îndepărtarea cablului și pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului. Din păcate, traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viața și nu au fost posibile aplicarea manevrelor de resuscitare. Alți doi tineri au primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperanți”, a mai transmis ISU Cluj.

Un alt tânăr și-a pierdut viața seara trecută

Un alt caz şocant s-a petrecut sâmbătă noaptea, 12 iunie 2021, în judeţul Giurgiu unde un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, iar alţii 3 au fost grav răniţi. Accidentul rutier a avut loc pe DJ 412 A, intre localităţile Mihăilești și Drăgănescu. Maşina în care se aflau cei 5 tineri s-a rasturant într-un şanţ, conform Mediafax.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale pentru a vedea care este starea de sănătate a victimelor, însă odată ajunşi acolo au constatat faptul că şoferul maşinii este mort. Însă ceilalţi pasageri au avut şi ei nevoie de îngrijiri medicale, iar două fete cu vârstele de 17 şi respectiv 21 de ani au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la spital împreună un cu alt bărbat de 24 de ani. Iar cel de-al cincilea pasager a refuzat transportul la spital.

Adauga un comentariu