Prima pagină » International » Un tânăr român de 21 de ani a fost dat dispărut în Italia. Băiatul este de negăsit de cinci luni

Un tânăr român de 21 de ani a fost dat dispărut în Italia. Băiatul este de negăsit de cinci luni

16 iun. 2024, 13:20,
BZI.ro, în International

Un tânăr român de 21 de ani, pe nume Bogdan, a dispărut în Italia și nu a mai fost văzut de cinci luni. Familia și prietenii sunt îngrijorați și fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui.

De cinci luni, familia lui Bogdan Mihai trăiește o dramă de nedescris, tânărul de 21 de ani fiind de negăsit după ce a dispărut fără urmă.

Român dispărut în Italia

În luna ianuarie a acestui an, Bogdan a dispărut subit din Roma, Italia, de parcă ar fi intrat în pământ. Ultima dată a vorbit cu familia sa, iar de atunci s-a așternut tăcerea. Rudele sale îl caută neîncetat, însă până în prezent, toate eforturile lor au fost în zadar.

Nici autoritățile italiene nu au reușit să descopere vreun indiciu care să le ofere speranțe. Poliția nu știe dacă tânărul este victima unei răpiri, dacă a suferit un accident tragic sau dacă a plecat voluntar. Această incertitudine îi macină zilnic pe cei dragi.

Bogdan Mihai are o înălțime de 1.80 metri, părul castaniu, ras în laterale, și ochi căprui. Născut pe 14 noiembrie 2003, tânărul a dispărut brusc la începutul anului, lăsând în urmă doar întrebări fără răspuns și suferință pentru familia sa.

Unde ar putea fi găsit Cristian, românul luat de viiturile din Italia

Patrizia și Bianca au murit în urma inundațiilor devastatoare din Italia, iar alături de ele se afla și Cristian, românul căutat neîncetat de echipele de salvare.

Aproximativ 80 de persoane sunt implicate în operațiunile de căutare, făcând eforturi extraordinare pentru a-l găsi pe Cristian.

Echipele de salvatori explorează cele mai greu accesibile zone, cu precădere regiunile periculoase ale râului Natisone, caracterizate de stânci abrupte și curenți puternici. Se consideră că trupul lui Cristian ar putea fi prins sub stânci, tras de vârtejuri și curenți, ceea ce explică de ce nu a fost încă descoperit la suprafață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *