Local

Un tomberon i-a salvat viața unui tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea sinucigaş către apele Bahluiului – EXCLUSIV

Publicat: 18 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tomberon i-a salvat viața unui tânăr de 25 de ani în timp ce conducea sinucigaş către apele Bahluiului - EXCLUSIV

În noaptea de joi, 17 iunie, spre vineri, 18 iunie, a avut loc un accident rutier în Iași, provocat de un tânăr petrecăreț din Suceava.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care după ce a petrecut în unul dintre localurile din campusul Tudor Vladimirescu, a decis să se urce la volanul mașinii sale, în jurul orei 1.00, și să se îndrepte spre casă.

Tânărul a accelerat din timp pentru că urma o rampă şi, din cauza vitezei, a acroşat două autoturisme parcate, precum şi o bancă. Apoi, s-a îndreptat sinucigaș către apele Bahluiului, însă norocul i-a surâs: i-a ieșit în cale un coș de gunoi, pe care l-a călcat fără frică. Astfel, datorită tomberonului care a apărut de nicăieri, tânărul este acum în viață.

Și cum nu se întâmplă numai lucruri bune în viață, tânărul de 25 de ani s-a ales cu două dosare penale: unul pentru conducere sub influenţa alcoolului ( pentru că, la sosirea polițiștilor de la Rutieră, etilotestul a indicat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat), celălalt pentru distrugere.

„Tânărul C.O. (25 de ani), de loc dintr-un orăşel al judeţului Suceava, a petrecut exagerat de mult, în noaptea de joi spre vineri, în unul din localurile din campusul Tudor Vladimirescu. Era ora 1.00 când s-a hotărât să plece acasă, dar nu pe jos, ci la volanul maşinii sale, un Audi A6. Asta deşi stă dincolo de pod, la doar câteva sute de metri distanţă.
Şi-a ales un itinerar ciudat.

În loc să se îndrepte spre bulevard, să facă stânga şi să treacă apoi podul, a luat-o în sens invers, ocolind Iulius Mall pentru a ieşi în Chimiei. A accelerat din timp pentru că urma o rampă şi, din cauza vitezei, a acroşat două autoturisme parcate, precum şi o bancă. N-a oprit şi nici n-a făcut dreapta pe Chimiei, se îndrepta sinucigaş către apele Bahluiului. Noroc că i-a ieşit în cale (nu pe carosabil şi nici pe trecerea de pietoni) un coş de gunoi pe care l-a călcat fără nicio remuşcare.

Tomberonul distrus i-a salvat viaţa. C.O. a întors maşina, a oprit-o, a coborât şi a luat-o la fugă spre casă. Un martor care asistase la tot episodul a alertat o echipă de jandarmi ce patrula prin zonă şi, după o fugăreală de câteva zeci de secunde, bucovineanul a fost prins. Au venit şi cei de la Rutieră, etilotestul a indicat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa încât a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Accidentul cu coşul de gunoi i-a salvat viaţa, dar i-a adus şi două dosare penale. Unul pentru conducere sub influenţa alcoolului, celălalt pentru distrugere.”, au transmis reprezentanții Poliției Iași.

Adauga un comentariu