Local

Un traficant de droguri a ieșit să vândă stupefiante cu adeverință de deplasare „în interes profesional”

Publicat: 04 apr. 2020

Un tânăr a fost depistat de polițiștii din Iași în timp ce deținea asupra sa produse suspecte a face parte din categoria drogurilor. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 3 aprilie 2020, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au oprit și legitimat un tânăr, pe numele său Giani Mancianu, care ar fi sosit cu trenul București – Iași și care, la vederea polițiștilor, ar fi încercat să se sustragă controlului și să arunce un pachet de mici dimensiuni.

În urma efectuării controlului corporal și verificării pachetului, s-a constatat că în interior se află un produs susceptibil a proveni din categoria drogurilor.

De asemenea, tânărul avea asupra sa o declarație pe propria răspundere pentru deplasări pe timpul stării de urgență instituite la nivel național, pe care ar fi completat-o în fals, sub motivul deplăsării în interes profesional.

Tânărul cercetat pentru trafic de droguri de mare risc și fals în înscrisuri sub semnătură privată a fost condus la audieri, iar față de acesta procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

La data de 4 aprilie 2020, acesta a fost prezentat Tribunalului Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Comentarii
  • Ia uite jegul! 10 ani de pușcărie sa ii dea! Nu-i mai oprește draku nici in astfel de situatii. Iar drogații nu au Dumnezeu și umblă in toate mediile infecte. Sunt un risc maxim pt societate din toate punctele de vedere, mai ales ale sănătății.

  • Toti traficantii de droguri sa fie prinsi, adunati cu totii intr-o incapere si infectati cu COVID, apoi inchisi acolo sa se descurce cum pot. Puscaria nu-i o solutie, pentru ca tot noi platim ca sa stea ei acolo, si apoi stim bine ca si din puscarie cei mai multi dintre ei, isi continua fara prea multe piedici, traficul.

  • Nu mai furati curent magarilor! Nu vindea nimic baiatul, era pentru consumul lui propriu. Ce va mai place sa mancati ccacat prostilor! baiatul asta e nevinovat si e un baiat necajit.

  • Iar ceea ce cred eu este mult mai simplu. Omul asta are multe de invatat. Daca nu este atent isi va face situatia mult mai grea. Nu cred ca este nimic grav si va trece cu bine si peste perioada asta.

Adauga un comentariu