Local

Un tramvai nou a fost vandalizat. Un bărbat beat a spart trei geamuri de la ușile de acces – FOTO, VIDEO

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Un tramvai nou a fost vandalizat. Un bărbat beat a spart trei geamuri de la ușile de acces - FOTO VIDEO
Incident în municipiul Iași

Incident în municipiul Iași. Un bărbat de 45 de ani, în stare de ebrietate, a aruncat cu pietre într-un tramvai nou. Trei geamuri au fost sparte, de la ușile de acces.

„Tramvai nou vandalizat
Act de vandalism în zona Teatrul Național-Filarmonică. Momentul în care au fost sparte geamurile tramvaiului.
Un incident regretabil a avut loc, în zona Teatrul Național-Filarmonică, pe traseul 8, în cea de-a doua zi de Paște. Tramvaiul cu numărul 2206 a fost ținta unui act de vandalism. Un bărbat de 45 de ani, în stare de ebrietate, a aruncat cu pietre în tramvai, spărgând trei geamuri de la ușile de acces.
Poliția a fost imediat anunțată și a intervenit prinzând agresorul la fața locului. Dorim să asigurăm publicul că siguranța pasagerilor și a personalului nostru este prioritatea noastră absolută. Ne cerem scuze pentru orice inconveniențe cauzate”, a transmis CTP Iași.

Comentarii
  • lasa bre, ca la noi e tara lui Papura Voda toti betivii, drogatii si boschetarii hoinaresc pe strazi si comit acte de agresiune si vandalism. stau si ma intreb de ce doar in tarile democratice astfel de indivizi umbla liberi pe strazi nu si in tarile dictatoriale: gen Rusia, Belarus, Coreea de Nord, China, Cuba, Venezuela, s.a.?

  • „Dorim să asigurăm publicul că siguranța pasagerilor și a personalului nostru este prioritatea noastră absolută.”

    Pai unde e siguranta pasagerilor si a personalului daca stau tot felul de dubiosi prin statii si isi fac veacul prin tramvaie si autobuze fara sa-i intrebe nimeni de bilet/abonament?

Adauga un comentariu