International

Un turist a băut până a murit la all inclusive

Publicat: 28 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un turist a băut până a murit la all inclusive
Care este cauza morții

Un britanic a murit după ce a încercat să bea toate cele 21 de cocktail-uri din meniul unui bar de la piscină, în timp ce era în vacanță în Jamaica, potrivit unei anchete, scrie The Sun.

„Se sufoca pe spate. L-am ridicat și am țipat după o ambulanță. El scotea un gâlgâit. Imediat ce a fost în poziția de recuperare a vărsat. Îi strigam numele, dar fără niciun răspuns. Când a sosit asistenta, am întrebat dacă a fost chemată o ambulanță și a spus „nu”. (…) Am observat că începe să piardă din temperatură. I-am verificat pulsul și nu l-am găsit. Ea a spus că are puls. Începeam să-l pierd.

M-am uitat la fața lui și am crezut că a murit. I-am spus: „Nu sta doar acolo privindu-l,”.. Ea i-a făcut doar compresii în piept. Poate că dacă ea ar fi știut ce face, poate că el ar mai fi aici. Serviciile și tratamentul pe care le-a primit au fost dezgustătoare”, a declarat o rudă.

Care este cauza morții

Timothy Southern, în vârstă de 57 de ani, din Staffordshire, băuse 12 cocktail-uri când s-a dus în camera sa de la Royal Decameron Club Caribbean, în Saint Ann. Timothy era în vacanță cu sora lui, copiii și alte rude atunci când s-a produs tragedia, în mai 2022. Cei dragi s-au repezit în camera bărbatului după ce acesta a căzut și a început să se sufoce.

Potrivit anchetei, turistul băuse deja coniac și bere dimineața, când s-a întâlnit cu două femei canadiene care încercau să finalizeze o provocare ce presupunea să bea 21 cocktail-uri la bar înainte de miezul nopții pentru a sărbători ziua de naștere a uneia dintre ele.

Un patolog din Kingston, Jamaica, a declarat cauza morții drept „gastroenterită acută din cauza consumului de alcool”.

Comentarii
Adauga un comentariu