Cancan ultimă oră

Un vlogger din România, în centrul unui scandal. Mai mulți copii, amenințați pe internet de acesta

Publicat: 14 apr. 2021

Război teribil în mediul online, acolo unde un vlogger celebru este acuzat că amenință cu moartea mai mulți copii.

Părinții micuților sunt revoltați și vor ca Poliția să intervină pentru ca bărbatul în cauză să fie oprit.

Mai mulți copii, amenințați pe internet de un vlogger renumit

În platoul emisiunii Acces Direct au fost inviați doi dintre părinții copiilor care au primit amenințări din partea vloggerului Arley, pentru că despre acesta este vorba.

Tatăl a povestit că totul a pornit de la o femeie pe nume Mirela, care este bună prietenă cu individul în cauză. Se pare că aceasta primea diferite donații de la unele mame cu care ea păstra legătura în mediul onine.

La un moment dat, femeile au decis să înceteze să mai trimită acele donații, moment în care femeia l-a pus pe vloggerul Arley să le amințe copiii.

”Situația a început de acum un an în cazul unor părinți. În cazul nostru totul a început în urmă cu șapte luni. Eu am lansat un film în mediul online, o persoană care este prietenă cu acest individ, o doamnă Mirela, a venit să-i fac o reclamă.

Mămicile, care o urmăreau și pe ea, intrau acolo, donau, ea le cerea bani la mămici pentru nu știu ce fel de chestii, iar în momentul în care doamnele nu au mai vrut să-i mai doneze, ea a început să le amenințe cu acest om. Știu că este și un dosar pe numele lui la Arad”, au spus cei doi părinți.

Părinții micuților cer ajutorul autorităților

Părinții copiilor sunt revoltați și cer ajutorul oamenilor legii, pentru a se lua măsuri împotriva sa. În plus, cei doi părinți invitați la Acces Direct au precizat că stuația este atât de gravă încât nici nu pot reproduce la televizor cuvintele pe care vloggerul Arley le-a adresat copiilor lor.

”A amenințat că vine și le dă foc copiilor și că îi împușcă în cap. Voi face o plângere. El a șters tot, iar eu am doar capturile. S-a întânplat recent să-mi posteze copiii pe aceste site-uri. Știu și un alt bărbat ale cărui fetițe au fost denigrate. Acest individ nu încetează. Și ieri a făcut un live. Vreau să precizez că nu este vorba doar de amenințări, el adresează unor copii niște cuvinte pe care nu le-am mai auzit în viața mea.

El spune mereu că nu avem ce să-i facem, pentru că el este în Spania. Eu am trimis sesizări la Youtube, dar nimeni nu face nimic. Își face mereu alte conturi. Dacă era în România era mult mai ușor. Din câte știu ia anumite pastile, dar nu știu dacă are vreo tulburare. Face la comanda acelei doamne”, au spus cei doi părinți.

Totodată, vloggerul Arley a intervenit la Acces Direct, acolo unde a ținut să-și spună punctul de vedere. Bărbatul neagă acuzațiile care i se aduc, precizând că nimic din ce s-a spus nu este adevărat.

Comentarii
Adauga un comentariu