National

Un zid de sprijin s-a prăbușit pe o lungime de circa 35 de metri, pe o stradă din Cluj

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un zid de sprijin s-a prăbușit pe o lungime de circa 35 de metri pe o stradă din Cluj
Un zid de sprijin s-a prăbușit pe o lungime de circa 35 de metri, pe o stradă din Cluj

Un incident grav a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca. Din primele informații, se pare că un zid de sprijin s-a prăbușit pe o lungime de circa 35 de metri. În urma acestui incident, mai multa autoturisme au fost avariate puternic.

În acest sens, Primăria Cluj Napoca a transmis că fost sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate.

„Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire – teren privat, lucrarea nefiind recepționată. Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației. De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate”, informează Primăria Cluj-Napoca.

O mașină a luat foc în mers pe centura Capitalei

Un alt incident grav a avut loc în această seară. O camionetă de curierat a luat foc chiar în timpul mersului, pe DN Centura București, între Tunari și Otopeni. În urma evenimentului rutier, șoferul a reușit să iasă din mașina care era cuprinsă de  flăcări.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, între localitățile Tunari și Otopeni, județul Ilfov, o autoutilitară de curierat a luat foc în timpul deplasării.

Nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe sensul de mers către Otopeni, astfel că în zonă se circulă îngreunat, pe celălalt fir.

Și în Timișoara a avut loc un accident rutier grav

Accidentul s-a petrecut  pe centura Timișoarei, în apropiere de Dumbrăvița. Un tânăr de 23 de ani conducea o autoutilitară dinspre Calea Aradului, iar în apropiere de Dumbrăvița a lovit din spate un autoturism al cărui șofer era oprit pentru a întoarce regulamentar, spun polițiștii.

„Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a condus o autoutilitară pe Centura Timișoarei, dinspre DN 69 spre DN 6, iar la kilometrul 8+840 de metri a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care se afla oprit pentru a efectua regulamentar manevra de întoarcere, autoturismul fiind proiectat pe sensul opus de mers. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, în vârstă de 37 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Adauga un comentariu