Bursa Barfelor

Una dintre cele mai mari bombe sexy ale Iașului a împărțit pumni în mutra iubitului și a vrut să-i strice cu o bordură BMW-ul X6. Diva de Bahlui este preferata maneliștilor. S-a prelins lasciv pe câțiva dintre ei!

Publicat: 19 oct. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o povestioară scurtă de prin lumea „mondenă”. Zilele trecute, la Iași, avea să se petreacă o scenă desprinsă parcă din filmele de acțiune, cele puțin tragi-comice. Actorii principali din film, spunem film pentru că totul a fost înregistrat de camerele video, sunt doi tineri, un el și-o ea, care se pot regăsi des prin cluburile de fițe de prin Târg. Pe nume Onutza, domnița preferată de maneliști pentru videoclipurile „la valoare”, a făcut o criză de nervi în parcarea subterană a unui complex rezidențial de lux din Iași.

Babele au văzut cu ochii lor filmarea și au încremenit când au aflat de ce este capabilă. De ce spun babele astea? Păi vă explicăm imediat. Este noapte când Onuța coboară la parcare și se întâlnește cu un tinerel pe nume Florinel. Cei doi se ceartă zgomotos, iar la un moment dat Onuța îl „pălește” ca la Vaslui. Jbaaang un pumn în față, jbaaaang altul, și tot așa. În tot acest timp, Florinel, un crai de Bahlui ce pozează prin insule exotice și-și etalează pe feisbuc bolizii, stă și încasează. De ce face asta e greu des spus, dar nu e treaba babelor. Cearta și bătaia continuă câteva minute, până când Onuța, sătulă de împărțit pumni, se gândește să-i dea o lecție ca la carte lui Florinel.

De unde naiba a găsit, de unde nu, pe filmare se observă cum Onuța pune mâna pe o bordură și o îndreaptă către Bemveul lui Florinel, o mașină frumușică de câteva jde-mii. Florinel o imploră să nu-i strice mașinuța și probabil îi promite marea cu sarea ca să nu se aleagă cu paguba. Deh, unii de prin Târg știu foarte bine despre ce personaje vorbesc babele, iar alții poate că nu. Oricum, ne mai gândim dacă să publicăm filmarea, nu de alta, dar e o atingere gravă a demnității bărbatului! Dar vedem ce-om face. Parcă merită să o vadă lumea pe Onutza care bate ca Doroftei în copilărie!

 

Comentarii
  • Marele căcat de antreprenor Silviu Adrian ilgetim,prieten cu marele bețiv Marius Ivanov de la trumumpetz,acuzat că a furat 100 de mil de lei,cel ce are evenimentul și cel ce ii înjură clienții lui Ivanov,fara sa primească nimic fiindcă este prieten cu Vișan Cătălin și Ivanov băieții care au furat eonul cu fidelis energy

  • stingerea datoriei, propunere acceptata de inculpatul Berea Adi. Inculpatul Berea Adi a inmanat facturile fiscale fictive, administratorului SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi, suspectul Ilegitim Silviu-Adrian, care, a dispus inregistrarea acestora in contabilitatea propriei societatii si astfel a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 19.871 lei’’, se mai arata in rechizitoriu. Coruptul de Ivanov și pulimea de ilegitim,mai căcatule nu mai fura cu evenimentul și plătești datoriile,retardat bețiv ce ești!toată lumea știe ce fel de om ești!ești praf Silviu ilegitim

Adauga un comentariu