Prima pagină » Cancan » Unde a dispărut Margherita de la Clejani și cu ce se ocupă acum! Ioniță, tatăl ei, a dezvăluit totul

Unde a dispărut Margherita de la Clejani și cu ce se ocupă acum! Ioniță, tatăl ei, a dezvăluit totul

10 ian. 2024, 10:54,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă unde a dispărut Margherita, celebra fiică a lăutarilor de la Clejani, și cu ce se ocupă în prezent. Tânăra, o prezență obișnuită în showbiz-ul autohton, s-a cumințit după ce a avut probleme cu legea în urmă cu ceva timp. Din spusele tatălui ei, Margherita de la Clejani s-a pus cu burta pe carte și vrea să-și creeze un viitor stabil.

În ultimii ani, Margherita de la Clejani a fost pusă de multă ori în categoria celor mai controversate persoane publice de la noi din țară. Episodul în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise a stârnit multă revoltă, stricând liniștea familiei de la Cejani. Tânăra a fost la acel moment la un pas de a face închisoare, însă a scăpat de pedeapsa arestului, fiind nevoită să scoată din buzunar 40.000 de lei drept amendă pentru fapta sa.

Unde a dispărut Margherita de la Clejani și cu ce se ocupă acum

Margherita de la Clejani și-a schimbat viața în mod radical, după problemele cu legea pe care le-a avut în urmă cu 3 ani. Acum, totul a luat o nouă turnură, iar fiica Clejanilor a început să se preocupe de viitorul său. Tatăl său, Ioniță de la Clejani, are numai cuvinte de laudă acum față de fiica sa, dezvăluind ce preocupări are tânăra în această etapă a vieții sale.

Ioniță de la Cejani a dezvăluit detalii de ultimă oră despre fiica sa! Celebrul lăutar a mărturisit că planurile și interesele i s-au schimbat total Margheritei, acum dorindu-și să-și creeze un viitor stabil. Tânăra se preocupă acum de afaceri, dar urmează și cursuri de engleză. Mai mult decât atât, a decis să stea departe de camerele de luat vederi și să nu se mai afișeze în cadrul evenimentelor mondene.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Ce afaceri are Margherita de la Clejani

Nu este prima oară când Margherita de la Clejani se implică în lumea afacerilor. În urmă cu câțiva ani, tânăra deținea propriul atelier de creație vestimentară pe Calea Victoriei – „Marcle”, doar că a avut parte de o surpriză total neplăcută în anul 2021, când geamurile sediului au fost vandalizate.

„Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la atelierul meu de creație vestimentară, și iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să știu și eu cum ar trebui să procedez, în această situație, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta și, mă întreb, oare de ce? Nu am dușmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost șocată! Am încercat să curăț geamurile și nu s-a luat”, a fost mesajul disperat al Margheritei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024