IT&C

Unde găsești clipboardul în telefoanele Samsung

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde găsești clipboardul în telefoanele  Samsung
Informatiile aflate in clipboardul telefonului Samsung se afla in memoria interna a telefonului

Clipboardul este un fel de stocare a datelor copiate, care se în memoria RAM a telefonului sau a calculatorului. Clipboardul telefonului Samsung sau orice alt producător este identica și se comporta la fel că aceia unui calculator. Clipboardul facilitează mutarea textelor și pozelor dintr-o locație în alta.

Toate smartphone-urile și tabletele moderne au un buffer de memorie. Clipboardul nu are o locație anume în telefon unde poți găsi datele ci direct în memorie.

Unde găsești clipboardul în telefoanele  care rulează Android

Clipboardul pe toate dispozitive se afla în memoria RAM. Informațiile sunt stocate acolo până când veți dori să copiați alte date, atunci date vechi vor fi șterse. Deobicei nu puteți accesa clipboardul să vedeți ce este stocat acolo.

Dacă doriți să știți ce informații se afla în clipboard, puteți deschide orice editor de text, faceți clic pe o parte a textului cu degetul și să îl țineți câteva secunde. După un moment vă apărea un moment în care puteți insera ce este stocat în memoria internă.

Unde este clipboardul în telefoanele  Samsung

Clipboardul și coșul de gunoi de pe telefonul Samsung se află în memoria interna a telefonului. Pentru a vizualiza rapid clipboardul și pentru a putea stoca mai multe informații puteți instala aplicația „Copy Bubble” din magazinul Play.

După descărcarea și instalarea aplicației, utilizatorul poate copia mai multe elemente în clipboard simultan și poate avea acces instantaneu la acestea făcând clic pe comanda rapidă de pe ecranul principal.

De fiecare dată când copiați ceva, textul se mută în clipboard. Puteți copia mai multe bucăți de text succesiv, în acest caz numărul lor vă fi afișat pe pictogramă. După ce utilizatorul face clic pe filă, pe ecran apare o listă completă a tuturor articolelor copiate. Puteți selecta orice element din listă și lipiți-l acolo unde doriți.

Este imposibil de zis unde se găsește clipboardul pe telefonul Samsung, dar utilizatorul poate să vadă ce este în el.

Cum putem șterge clipboardul de pe telefonul Samsung

Există mai multe moduri de a găsi și șterge memoria clipboard pe smartphone-urile care rulează pe sistemul de operare Android. Telefoanele Samsung nu fac excepție. Cel mai ușor lucru pentru a șterge o informație care stocata în memoria interna este să copiați ceva peste. În acel moment conținutul clipboardul este șters și este înlocuit cu informația noua.

O alta metoda de a șterge conținutul clipboardului este să restartati telefonul. Pentru că informația este stocata în memoria RAM, acesta este curata la fiecare repornire a sistemului.

Ce poți face dacă clipboardul nu funcționează pe telefoanele Samsung

Pe toate dispozitivele cu Android,  algoritmul de lucru cu stocarea temporară a datelor este destul de simplu. Dar ocazional există cazuri în care, dintr-un anumit motiv, clipboard-ul nu funcționează sau nu funcționează corect. Acest lucru cauzează mari inconveniente utilizatorului, mai ales dacă acesta folosește copierea și lipirea frecventă a fragmentelor de text.

În acest caz se recomanda resetarea dispozitivului la setările din fabrica. Făcând acest lucru toate fișierele personale vor rămâne intacte.  Toate setările de sistem și contactele vor fi instalate automat, de îndată ce utilizatorul își adaugă contul Google. Acest lucru se face automat dacă ați activat sincronizarea contului Google.

Adauga un comentariu