Magazin

Unde găsești mese de tenis de calitate?

Publicat: 25 dec. 2019

Dacă ați ajuns deja la concluzia că programul zilnic este în mare parte unul sedentar, fie pentru adulții familiei, fie pentru copiii voștri, va propunem una dintre cele mai plăcute variante de mișcare în aer liber, sau la interior când vremea nu este bună.

Jocul de ping pong pe o masă ping pong face parte din categoria sporturilor individuale, cu alte cuvinte fiecare jucător va lupta cu propriile-i forțe să își învingă patenerul de joc. Pe lângă acest aspect tenisul pe o masă de tenis exterior va aduce odată cu experiență în practicarea lui și o foarte bună coordonare a mișcărilor și stimularea concentrării pentru oricare alte activități. În special pentru copii tenisul de masă este recomandat pentru creșterea nivelului de concentrare.

Toți jucătorii la masa de tenis, profesioniști sau amatori, sunt captați de joc și în mod natural tind să își perfecționeze cât mai mult mișcările de lovire a mingii în așa fel încât să câștige puncte.

Întrebarea pe care în mod natural o veți pune este „Unde găsesc de cumpărat mese de tenis de calitate?” În mod obișnuit căutarea se va face în magazinile specializate cu produse pentru petrecerea timpului liber pentru că aici vorbim despre produse semiprofesionale. Mesele de competiție intră în cu totul altă categorie de produse și nu este neapărat necesar că pentru utilizare în regim rezidențial, în timpul liber, să aveți în dotare un produs profesional.

Ceea ce este cel mai important legat de calitatea acecstor mese de tenis se referă la verificarea câtorva criterii legate de materialele din care sunt produse și de facilitățile funcționale pe care le oferă.

Înainte de orice trebuie să identificați în fișa tehnică a produsului dacă masa de tenis oferă o stabilitate bună. Acest lucru va fi pus în valoare de construcția bazei ce trebuie să fie din oțel, dar și de sistemele de blocare a picioarelor mesei și a roților ajutătoare care asigura o repoziționare ușoară.

Cu cât sistemele de siguranță sunt mai multe și au un sistem de blocare automat, cu atât veți avea certitudinea că masa de ping pong va rămâne în poziția în care ați așezat-o. În plus, verificați dacă există și posibilitatea reglării înălțimii mesei, în special atunci când o cumpărați pentru copii mici.

Un alt aspect care merită atenție este cel legat de modul în care se va comportă mișcarea mîngîi de tenis de masă pe suprafață de joc. Se cunoaște faptul că de calitatea ricosarii din tăblia mesei va depinde nivelul de performanță al jocului pe mese de tenis. Prin urmare suprafață de joc trebuie să fie suficient de groasă pentru că migea să aibă o traiectorie corespunzătoare cu efectul imprimat de lovitură. Legat tot de suprafață de joc această trebuie să fie tratată corespunzător pentru a nu se deteriora la acțiunea apei sau a razelor solare, iar indicele de reflexie a luminii să fie cât mai redus.

Accesorizarea este la rându-i importantă dacă doriți să aveți un joc plăcut. Fileul pentru masă ping pong este recomandat să fie inclus în pachet. Modalitatea lui de fixare trebuie să fie simplă și eficientă, iar reglarea tensiunii de întindere să se facă ușor și să rămână activă pe toată durata de utilizare.

Că o măsură suplimentară de confort este util că masă de tenis să fie ușor de manevrat și depozitat. În plus, dacă produsul este flexibil, puteți să va antrenați individual prin ridicarea unei jumătăți a mesei care va deveni partener de răspuns al loviturilor pe care le dați.

Ținând cont de aceste informații sunteți deja mult mai siguri că veți face o achiziție de calitate și jocul pe mese de tenis va schimbă radical percepția față de mișcarea distractivă prin sport.

 loading...

Adauga un comentariu