Local

Unde-i scandal, hop și Cosette Chichirău. Încă o găselniță a USR-ului pentru câștigarea electoratului

Publicat: 24 mart. 2023
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Unde-i scandal hop și Cosette Chichirău. Încă o găselniță a USR-ului pentru câștigarea electoratului
Cosette Chichirău s-a pozat în mulțimea de protestatari și a publicat imaginea de facebook

Încă o găselniță a USR-ului pentru promovarea în campania electorală. Deputata Cosette Chichirău a fost prezentă la protestul părinților cu privire la relocarea elevilor din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași

Se pare că USR simte imediat potențialul unei situații în care își poate face campanie electorală. Mai exact, Cosette Chichirău a simțit nevoia unui plus de imagine, astfel că aceasta și-a aranjat la dungă sacoul roșu pentru a-și arăta susținerea în legătură cu protestul făcut în cursul zilei de ieri de părinții nemulțumiți de relocarea elevilor din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu”. Important de precizat este că în roșu au fost îmbrăcați toți protestatarii, aceasta fiind culoarea oficială a unității de învățământ. Ce nu a înțeles Cosette Chichirău este că aceștia nu își doresc politizarea problemei, ci o rezolvare în sine.

Încă o găselniță a USR-ului pentru campania electorală

Colegiul National Pedagogic Vasile Lupu
Părinții din cadrul Colegiului Vasile Lupu, au protestat în cursul zilei de ieri

În cursul zilei de ieri a ieșit în prim-plan încă o găselniță a USR-ului pentru campania electorală. Mai exact, deputata Cosette Chichirău a simțit nevoia să fie alături de părinții protestatari, imortalizând momentul și printr-o postare pe o rețea de socializare. Aceasta s-a pozat în mulțime și a postat imaginea pe profilul personal de Facebook, însă pare că acest lucru a adus antipatia celor prezenți la protest. Printre comentariile din cadrul postării, un părinte revoltat a solicitat tuturor politicienilor să nu se folosească de acest subiect pentru propria promovare.

„Solicităm, în mod clar, tuturor politicienilor să stea deoparte de protestul părinților și elevilor normaliști! Nu vrem să ne fie fotografiați copiii alături de politicieni, nu vrem ca imaginea noastră să fie alăturată vreunui politician sau partid politic! Protestul nostru este unul al disperării din cauza situației în care ne găsim datorită nepăsării, chiar indolenței, tuturor politicienilor de Bahlui. Este un protest prin care solicităm să se respecte drepturile copiilor noștri la o educație echitabilă, în condiții de egalitate, siguranță și civilizație, aceleași cu ale tuturor elevilor din municipiul Iași. Politicul să facă un pas înapoi și să își ceară iertare de la Bunul Dumnezeu pentru că ne-au lăsat copiii la voia sorții și pentru că și-au bătut joc de noi și de copiii noștri prin promisiuni fără fond, urmărind doar interesele lor în zonă (chiar cele imobiliare)! Jos mâinile de pe CNPVL Iași!”, a scris un părinte. Alături de acesta, multe alte persoane au considerat de prost gust postarea făcută de Cosette Chichirău.

Marius Bodea și „penalul” Maricel Popa și-au băgat și ei coada în scandalul de la Colegiul „Vasile Lupu”

Părinții de la colegiul Vasile Lupu sunt revoltați de politizarea situației
Părinții de la colegiul Vasile Lupu sunt revoltați de politizarea situației

Amintim faptul că, în cadrul unei conferințe de presă, edilul Iașului, Mihai Chirica, a precizat faptul că are în posesie mai multe dovezi prin care Marius Bodea (USR) și „penalul Iașului”, Maricel Popa, ar fi intervenit în scandalul de la Colegiul „Vasile Lupu”. Practic, atât Marius Bodea (USR), cât și Maricel Popa profită din plin de subiectul intens dezbătut în ultima perioadă în cazul relocării elevilor de la Colegiu Național Pedagogic. Se pare că aceștia ar fi instigat părinții și profesorii în demararea unui amplu scandal. Însă ce nu au spus este faptul că prin aceste demersuri încearcă doar să își câștige mai multă vizibilitate în campania electorală. Mai mult decât atât, primarul Iașului, Mihai Chirica, a precizat faptul că a intrat în posesia unor scrisori politice ce ar fi fost trimise părinților, astfel, discuțiile pe seama acestui subiect ar fi, de fapt, un scandal susținut politic. Important de precizat este faptul că elevii Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” și părinții acestora își doresc revenirea de urgență la programul de dimineață și găsirea unei locații în zona Copou, unde să învețe toate clasele colegiului. Protestatarii își doresc ca autoritățile locale să rezolve situația până în data de 1 aprilie 2023, altfel amenință că elevii nu vor mai intra la ore.

Încă o găselniță a USR-ului pentru a se remarca în campania electorală. Cosette Chichirău a apărut la protestul părinților din cadrul Colegiului „Vasile Lupu” pentru a se poza și a posta pe rețelele de socializare implicarea sa. Părinții au fost și mai revoltați, aceștia vor doar rezolvarea problemei, nu politizarea subiectului.

Comentarii
  • Al articol plătit de chichirichi premarul. Înțelegi ma ca cineva trebuia sa vorbească despre nepăsarea pentru acest colegiu. Dacă nu face opoziția atunci cine?

  • @Joker: imbecila “se angajeaza sa gaseasca solutii”. Pe bune?! Asta e “opozitie”? Nu, tati, asta e campanie electorala ieftina.

  • Pâi se poate ca câcâlâi eșuați a ieșenilor sâ nu aparâ și ei –poate poate or mai pâcâli o datâ populimea –multe plâcuțe suedeze din partea populimi jegurilor–

  • De unde pretenții de decență și respect din partea lui Chichirau, o dansatoare la bară în SUA. Acum își arată chiloții pe youtube ca la videochat.

  • Sa vomit pe Chichirau si Bodea. Nici măcar atât nu merita. Doua nulitati. Numai de scandaluri sunt buni , in rest nimic nu- i duce capul, zero munca dar ne papa 40.000 lei- luna.

  • Da mai trăiește duduia !? în iasi….am crezut ca a dispărut în alte locuri și l- a lăsat pe bodea sa-și hrănească frustrarea .

  • Da, e clar ca articolul este comandat de Chirica dar nu mai pupa USR la Iasi voturi, la ce golanii s-au facut si la ce palavre au spus in campanie si nu au facut. Copii astia ce lucreaza la multinationale si au votat ca chiorii, sa se gandeasca la viitorul Romaniei, al copiilor lor, al nepotilor, nu la buzunarele liderilor de multinationale!

Adauga un comentariu