Magazin

Unde iti faci cele mai frumoase rochii de nunta in 2021?

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde iti faci cele mai frumoase rochii de nunta in 2021

Prea voluminoasă, prea bej, prea multe dantele… Ai probleme în a-ți găsi rochia visurilor în magazine și mărci importante? Croirea rochiei într-un atelier de rochii de mireasă poate fi soluția.

Îți place țesătura primei rochii, mânecile celei de-a doua și decolteul din spate a ultimei. Nu este ușor să găsești rochia ideală, cea la care ai visat mereu. Astfel, dacă rochia ta este făcută pe măsură are mai multe avantaje, îți permite să ai o rochie unică, care seamănă cu tine, cu culoarea, materialele și croiala la alegere. Dar, mai întâi, asigură-te că faci diferența între croitoreasă și designer: dacă prima face rochia după un model, o fotografie sau un desen, al doilea creează rochia în întregime, de la desen până la realizare finală.

1 – O rochie unică în conformitate cu personalitatea ta

Apelarea la un designer de rochii de mireasă este o valoare adăugată. Poți discuta cu el despre dorințele și așteptările tale. Unele femei vin cu o grămadă întreagă de fotografii cu rochii care le plac, explică în cuvintele lor ce vor, apoi după acest lung schimb, se fac mai multe schițe, ața cum se întâmplă, de fapt, și când vine vorba de o rochie cununie civilă. Deci, fără limită la imaginație! Se discută mult, permite să fie identificat caracterul miresei și să se vadă ce s-ar potrivi cel mai bine personalității lor.

2 – O rochie perfect adaptată morfologiei tale

Odată ce viitoarea mireasă a ales modelul, se iau toate măsurătorile și se face o pânză: aceasta este o primă asamblare realizată într-o pânză de bumbac brut pe care viitoarea mireasă o va putea încerca. Acest pas este esențial, deoarece îți va permite să vezi volumul general și, mai presus de toate, dacă tăietura merge la mireasă și să fie modificată în consecință (ajustarea dimensiunii, lungimea mânecilor, adâncimea decolteului)

3 – Luxul de a-ți putea alege materialele

Un alt avantaj al rochiei tale de mireasă croită la un atelier este, desigur, că poți alege materialele care îți plac. De multe ori designerul lucrează cu furnizori de țesături care au o gamă largă de materiale. Cu aceste țesături de foarte înaltă calitate, se reușesc crearea de volume frumoase, fără ca rochia să fie grea, ceea ce nu se întâmplă adesea la modelele de îmbrăcăminte.

4 – Un moment privilegiat

Acest moment special în care un designer are grijă de tine, îți ascultă dorințele și își ia timpul să te sfătuiască este foarte prețios în timpul pregătirilor de nuntă care sunt adesea surse de stres. În plus, îți poți lua timpul necesar pentru a alege și valida modelul viselor tale. Este, de asemenea, angajamentul de a avea un singur interlocutor, adică o singură persoană care se ocupă de creație, de mecenat, de tăiere, de asamblare și de finisaje.

5 – Ce zici de preț?

Deși depinde de alegerea materialelor, de croială, de numărul de modificări solicitate și de timpul necesar pentru realizarea modelului, o rochie pe măsură nu este neapărat mai scumpă decât o rochie de la un brand important. În conștiința colectivă se spune că un atelier înseamnă prețuri scumpe. Cu toate acestea, deoarece nu există intermediari între proiectant și client, costurile de fabricație (subcontractare, livrare etc.) sunt mai puțin importante și prețurile modelelor sunt adesea mai mici decât la unele mărci mari. Un alt aspect important: timpul de livrare al rochiei. Dar, din nou, vești bune: întrucât totul se face la fața locului, termenii de livrare sunt mult mai scurți decât în ​​producția mare.

Adauga un comentariu