Bursa Barfelor

Unde s-au dus banii de la Hoperă? Iată unde a ascuns Morticia lovelele palmate!

Publicat: 09 mart. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o enformație cam bombă despre lovelele alea care fac obiectul unei anchete la hopereta din târg. Toată tărășenia se îndreaptă spre madama Bety Morticia, manajerul suspendat din funcțiune după ce băjeții veseli au intrat peste ea și gașca ei care au combinat peste un meleon de epuroi. Cică madama și-a tras partea leului și a încercat să facă în așa fel încât să se piardă urma lovelelor scurse de la stat în buzunarele lor.

Se vorbește de pe acolo că madama Morticia are lovelele puse la adăpost pe numele mamei. Cică zice că are pensie mărișoară, că mumă-sa e cam econoamă de felul ei și chestii din astea. Păi asta nu prea merge ca scuză, că ce pensie babană poate să aibă săraca fumeie de fiică-sa se folosește de ea în halul ăsta? Madamă Bety, ești oleacă cam jenibilă cu chestii de genul ăsta, nu crezi?

 

 

Comentarii
  • stie cineva daca pe asta o fute careva ? o fi buna ,,stancuta” asta colorata ? face si anal si oral ?ca la hartisti se practica si poate si in 3 !

Adauga un comentariu