Stiri si curiozitati

Unghii cu gel de Crăciun: Cele mai jucăușe și inedite modele de manichiură

Publicat: 02 dec. 2021
model de unghii pentru craciun
Printre cele mai în vogă design-uri pentru unghii se numără manichiura cu imprimeuri tematice sau un model laconic

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă tot mai multe domnișoare se gândesc ce model de unghii cu gel de Crăciun să aleagă. Printre cele mai în vogă design-uri pentru unghii se numără manichiura cu imprimeuri tematice sau un model laconic.

Printre cele mai în vogă modele de unghii pentru Crăciun se regăsesc și cele clasice, minimaliste sau combinate cu mai multe tipuri de design simultan. Pentru un model original de unghii poți opta pentru culori profunde și bogate sau nuanțe negre care se joacă pe texturi. Tot mai multe femei optează pentru un model de unghii care să conțină anumite desene tematice, precum un brad de Crăciun sau un ren.

model de unghii pentru craciun
Tot mai multe femei optează pentru un model de unghii care să conțină anumite desene tematice, precum un brad de Crăciun sau un ren

Unghii cu gel de Crăciun: Versiuni clasice actuale pentru perioada sărbătorilor

Arborele de Crăciun pe unghii rămâne o versiune clasică abordată de tot mai multe femei pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Conform specialiștilor, bradul rămâne a fi și anul acesta printre cele mai în vogă design-uri de unghii pentru Crăciun. De asemenea, acest model este foarte ușor de efectuat și acasă, obținând o manichiură originală cheltuind mai puțin.

Pentru a obține manichiura perfectă pentru Crăciun poți desena un pom sub forma unui triunghi sau mai multe triunghiuri. Acestea trebuie desenate de diferite dimensiuni, respectând imaginea reală a bradului de Crăciun. De asemenea, poți desena o ghirlandă pe un copac folosind paiete sau sclipici.

În cazul în care dorești să-ți desenezi jucării pe pomul de Crăciun o poți face foarte simplu folosind pietricele mici. De asemenea, deosebit de populare sunt desenele care reprezintă simbolul anului.

Printre cele mai populare modele sunt efectele metalice, holografice, oglinzi sau „sticlă spartă”. Efectul de „sticlă spartă” arată minunat și este o tendință care se păstrează de câțiva ani. Strălucirea holografică provocată de acest efect atrage privirile și completează perfect ținuta ta de sărbătoare.

model de unghii pentru craciun
Arborele de Crăciun pe unghii rămâne o versiune clasică abordată de tot mai multe femei pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Unghii de Crăciun albastre: Un nou tip de manichiură pentru sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă sunt perioada perfectă pentru a încerca un nou tip de manichiură. Pentru a reuși să ai cel mai deosebit model de unghii de Crăciun poți opta pentru culoarea albastră. Dacă până acum erai adepta design-ului minimalist în culori nude, acum este momentul să încerci ceva diferit.

Chiar dacă albastru nu este considerată culoarea reprezentativă pentru sărbătoarea Crăciunului, rămâne a fi o manichiură care să se încadreze perfect în temă. Tot ce ai nevoie pentru a realiza cea mai în vogă manichiură este o ojă semipermanentă sau un gel de culoare albastră.

model de unghii pentru craciun
Pentru a reuși să ai cel mai deosebit model de unghii de Crăciun poți opta pentru culoarea albastră

Unul dintre cele mai frumoase modele de unghii de Crăciun este cel realizat pe fundal albastru cu fulgi de zăpadă. Chiar dacă pentru această manichiură poți folosi orice culoare la bază, albastrul este o culoare care se potrivește mult mai bine cu modelul alb al fulgilor. Dacă îți dorești o manichiură cu gel, este important să știi că trebuie să folosești o lampă UV pentru uscarea gelului.

Înainte de orice, unghia trebuie pregătită, pentru a-i da formă, o să ai nevoie de: o pilă, o ustensilă pentru cuticule, o forfecuță pentru tăierea cuticulei și de un primer care să funcționeze ca o bază pentru gel. Respectând acești pași vei reuși să obții cele mai frumoase unghii cu gel de Crăciun.

model de unghii pentru craciun
Unul dintre cele mai frumoase modele de unghii de Crăciun este cel realizat pe fundal albastru cu fulgi de zăpadăAdauga un comentariu