Stiri si curiozitati

Unghii maro: Ce model să alegi pentru manichiura ta

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unghii maro Ce model să alegi pentru manichiura ta
De asemenea, maro deschis cald arată frumos, mai ales dacă preferi unghiile în formă de migdale

Unghii maro sunt o tendința a acestei primăveri dar și a sezonului întreg. Stiliștii de unghii recomandă fashionistelor să aleagă o nuanță care se potrivește nuanței pielii, asigurându-se că unghiile maro sunt foarte interesante și spectaculoase.

O manichiură maro frumoasă va fi extrem de modernă și cu un strat simplu, la fel precum sunt acum manichiura portocalie. Dar dacă dorești să îi adaugi o întorsătură, alege opțiuni cu un design la modă. Printre acestea se numără manichiura gradient Toffee Nails. Acest model presupune ca pentru fiecare unghie să alegi propria sa nuanță de lac maro. De asemenea, poți alege o manichiură cu un model, abstracție, marmură sau imprimeu leopard.

unghiile unei persoane de culoare maro
Culoarea maro este combinată cu succes cu auriu, bej și verde

Unghii maro: O nouă tendință pentru această primăvară

Manichiura maro este universală la fel ca și modelul de unghii baby boomer. Această culoare aparține neutrei și, prin urmare, este combinată cu haine și machiaj în orice stil. Să nu crezi că aceasta este o alegere plictisitoare, multe tehnici de manichiură în culoarea ciocolatei arată foarte impresionant. Inclusiv „tricotat” sau ombre.

Culoarea maro este combinată cu succes cu auriu, bej și verde. Aceste combinații pot fi folosite nu doar pe unghii, ci și pe haine. O combinație elegantă, unghii de ciocolată plus o rochie de smarald. Gama maro este potrivită pentru orice culoare de piele și păr. Combinațiile de diferite nuanțe de maro sunt, de asemenea, bune, de la ciocolată neagră la chihlimbar deschis și migdale. De asemenea, această culoarea poate fi combinată cu nuanțe neon, precum verde sau roz.

unghiile unei persoane de culoare maro
Daca preferi o manichiură monocromatică laconică, atunci nu te limita în alegerea nuanțelor

Manichiura cu model este de asemenea binevenită. Dacă nu există suficientă experiență pentru a o face singur, atunci poți folosi șabloane. Acestea sunt disponibile la magazinele de produse pentru unghii.

Daca preferi o manichiură monocromatică laconică, atunci nu te limita în alegerea nuanțelor. Eleganța unghiilor lungi va sublinia culoarea ciocolatei profunde. O opțiune neobișnuită este o combinație de finisaj mat și lucios.

Alte combinații de maro: Cum să evidențiezi manichiura ta

De asemenea, maro deschis cald arată frumos, mai ales dacă preferi unghiile în formă de migdale. Manichiura „ochi de pisică” în nuanțe de maro produce o impresie misterioasă. Efectul va fi același și pe unghiile scurte. Alege un lac cu o strălucire fină, acesta va sublinia nuanțele unui design neobișnuit.

Apropo, o astfel de manichiură este foarte ușor de făcut acasă. Doar nu uita să cumperi un lac cu particule de metal în compoziție. Fără el, nu vei putea obține un astfel de rezultat. Magnetul cu care este realizat acest design se vinde de obicei împreună cu lacul.

unghiile unei persoane de culoare maro
Manichiura maro este universală la fel ca și modelul de unghii baby boomer

Nuanța aurie poate fi folosită pentru o unghie de accent. Alege lacurile metalice. Această combinație de culori va atrage atenția datorită contrastului interesant. Un design romantic pentru o sărbătoare sau pentru majorat poate fi realizat prin combinarea unui model wenge, lac alb, elemente decorative roșii și aurii, folie, strasuri, autocolante sau pietre. De asemenea, un model de unghii mat de această culoare va arăta la fel de modern.

Mai crezi că manichiura franceză este potrivită doar pentru unghiile lungi? Cu siguranță, dacă alegi să-ți faci unghiile la un salon, un maestru profesionist va desena „zâmbete” perfecte chiar și pe cele mai scurte unghii.

Dacă ai ales un model de unghii maro drept culoare de bază, fii atent la designul care imită un baton de ciocolată. Este o opțiune amuzantă, fiind nevoie de folie de aur pe unghie pentru a realiza modelul. Puteți folosi ideea de ciocolată topită. Pentru a face acest model, vei avea nevoie de două lacuri, maro și auriu.

unghiile unei persoane de culoare maro
O manichiură maro frumoasă va fi extrem de modernă și cu un strat simplu
Adauga un comentariu