Stiri si curiozitati

Unghii verde neon: O explozie de culoare pentru sezonul de primăvară

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unghii verde neon O explozie de culoare pentru sezonul de primăvară
E greu de crezut, dar efectul mat al manichiurii neon nu distruge luminozitatea

O dată cu apropierea sezonului cald, tot mai multe domnișoare preferă unghiile verde neon. În loc de pasteluri clasice și culori închise, acestea optează pentru nuanțe de neon luminoase și atrăgătoare. Cu siguranță dacă îți arăți imaginația și optezi pentru o manichiură acidulată suculentă te vei remarca din mulțime. Cu  aceasta culoare pe unghii vei avea o primăvară și o bună dispoziție chiar si pe o vreme ploioasă.

Manichiura cu neon nu este doar o culoare strălucitoare, ci o adevărată explozie de culoare. Chiar și fără design și decor, o astfel de manichiură nu va trece neobservată. Cu siguranță, multe dintre domnișoare aleg acest tip de unghii din cauza particularității sale deosebite. Acesta constă în faptul că pe timpul zilei, o manichiură neon este doar un lac luminos pe unghii, iar seara, unghiile încep să strălucească. Manichiura neon este ideală pentru petreceri și discoteci. În mod ideal, o astfel de manichiură arată foarte bine pe unghiile de lungime scurtă sau medie.

persoana cu unghiile de culoare verde neon
Vârfurile acide ale unghiilor pe un fundal mat atenuat arată extrem de original

Unghii verde neon: Cea mai în vogă manichiură pentru sezonul de vară

La fel ca manichiura de culoare portocalie, unghiile de nuanță verde neon este extrem de actuală pentru 2022. Această nuanță, deși este extrem de colorată și strălucitoare, reîmprospătează imaginea și arată extraordinar.

Manichiura neon în verde se poartă decorată cu desene sau șabloane. Cele mai actuale stickere sunt cele cu flori uscate, îndeosebi cala. Culoarea verde merge bine într-un model abstract cu galben, purpuriu sau portocaliu. Manichiura acid verde strălucitor se va potrivi oricărui look de vară.

În același timp, dacă alegi o manichiură minimalistă cu dungi verzi neon, o poți combina cu un dress code strict. Acest sezon este un adevărat boom în culori strălucitoare. Orice fată poate purta cu ușurință o manichiură neon în culori strălucitoare, împrospătându-și aspectul de primăvară și vară.

persoana cu unghiile de culoare verde neon
Primăvara și vara, este mai bine să alegi culorile neon pentru arta unghiilor

Manichiura franceză folosind culoarea neon verde este o opțiune simplă, dar în același timp strălucitoare și interesantă. Vârfurile acide ale unghiilor pe un fundal mat atenuat arată extrem de original. În manichiura franțuzească, poți combina două culori neon.

Tehnici pentru o manichiură perfectă: Cum să-i impresionezi pe cei din jur

E greu de crezut, dar efectul mat al manichiurii neon nu distruge luminozitatea. Această tehnică face unghiile și mai atrăgătoare. Unghiile sunt acoperite complet cu un finisaj mat, astfel cu ajutorul lui sunt evidențiate doar zonele individuale de culoare.

Pentru un plus de strălucire, poți crea o manichiură frumoasă cu gradient. Un exemplu ar fi o combinație de verde cu albastru, roz cu galben, albastru cu roșu. Gradientul combină adesea culoarea moale a pielii și neonul. Pentru decor într-o astfel de manichiură este bine să optezi pentru un design cu elemente de geometrie și grafică sau fragmente de neon pliate în stilul unui vitraliu.

persoana cu unghiile de culoare verde neon
Gradientul combină adesea culoarea moale a pielii și neonul

Primăvara și vara, este mai bine să alegi culorile neon pentru arta unghiilor. Însă, este important să ai grijă să nu prezinți unele afecțiuni ale unghiilor, deoarece ai putea risca să agravezi afecțiunea. În acest sezon, tehnica „color block” este foarte populară în rândul fashionistelor, pentru crearea căreia se folosesc mai multe nuanțe foarte luminoase sau acide. Pentru a realiza un astfel de design, unghia este împărțită în mai multe sectoare și umplută cu nuanțe multicolore. O astfel de manichiură neon este aplicată în diferite moduri: sub forma unei tranziții verticale sau orizontale a culorilor.

Unghiile verde neon pot fi evidențiate decorându-le cu strasuri sau diferite aplicații. „Sticlă spartă” arată intrigant pe unghiile lungi de o culoare neon. De asemenea, printre cele mai în vogă culori ale anului 2022 se numără nuanța de violet, lila, wenge și albastru.

persoana cu unghiile de culoare verde neon
Manichiura cu neon nu este doar o culoare strălucitoare, ci o adevărată explozie de culoare
Adauga un comentariu