National

UNIFARM are un nou șef. Ionuț Ionescu a demisionat

Publicat: 26 oct. 2020
Compania UNIFARM

UNIFARM are un nou șef, după ce lui Ionuț Ionescu, numit interimar de Consiliul de administrație din data de 23 iunie, i-a expirat mandatul.

Ionuț Ionescu a fost numit pe data de 23 iunie, de Consiliul de Administrație al UNIFARM pe post de manager interimar. Mandatul său a expirat la data de 23 octombrie, iar Ionuț Ionescu nu a mai dorit reînnoirea sa.

Luni, 26 octombrie 2020, directorul general interimar al CN Unifarm, Cornel Ionuț Ionescu, a demisionat din funcție ca urmare a unei anchete a postului de televiziune.

Cine este noul șef al UNIFARM

Adrian Bogdan Ghenciu a fost numit director interimar al Companiei Naționale Unifarm, care se ocupă cu achiția de produse și echipamente medicale, înlocuindu-l pe Ionuț Ionescu, care nu a dorit să îi fie reînnoit interimatul, a precizat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Oana Grigore, pentru G4Media.ro.

„Nu am demisionat de la conducerea CN Unifarm SA. În data de 24.10.2020 mi-au expirat cele 4 luni de mandat. Contractul a încetat de drept la data de 24.10.2020”, a precizat și Ionuț Ionescu.

„Directorului Unifarm i-a expirat mandatul care era pe o perioadă de 4 luni. Nu a dorit să îi mai fie prelungit, pentru că era din Constanța și asta însemna să se deplaseze pe ruta Constanța – București. În data de 25 octombrie, CA al Unifarm a numit alt director, membru tot în Consiliul de Administrație”, a precizat și purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății.

Aceasta a precizat că noul director interimar este Adrian Bogdan Ghenciu.

Între timp, Unifarm a publicat și un anunț de recrutare pentru postul de director general, procedură care va dura până în luna decembrie. Adrian Bogdan Ghenciu este membru în Consiliul de Administrație al Unifarm din anul 2015.

Ionuț Ionescu a fost numit în 24 iunie director interimar al Unifarm pentru o perioadă de 4 luni, după ce fostul director al companiei, Adrian Ionel, a fost pus sub control judiciar de DNA, fiind anchetat pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro. În luna septembrie, Adrian Ionel a fost trimis în judecată.

Adauga un comentariu