Sport

Universitatea Craiova face un transfer de titlu! Marius Constantin semnează cu echipa din Bănie

Publicat: 12 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Universitatea Craiova face un transfer de titlu Marius Constantin semnează cu echipa din Bănie
Marius Constantin este primul transfer al verii pentru Universitatea Craiova.

Marius Constantin (35 de ani) e primul transfer tare al verii la Universitatea Craiova, oltenii înțelegându-se deja cu Gaz Metan Mediaș.

Marius Constantin e primul transfer tare al verii la Universitatea Craiova. Oltenii s-au înțeles cu Gaz Metan în ceea ce privește trecerea fundașului central în Bănie. Trupa din Oltenia a avut, de-a lungul sezonului, multe probleme în compartimentul central defensiv, iar căpitanul de la Gaz Metan e perceput drept omul perfect pentru a rezolva hiba cea mare din echipa care a ratat la mustață titlul în Liga 1.

Primul transfer la Universitatea Craiova! Lovitură uriașă dată de trupa din Bănie

Universitatea Craiova s-a luptat cu CFR Cluj pentru titlu până în ultima etapă, dar oltenii au pierdut pe teren propriu cu 3-1 în fața campioanei en-titre, astfel că al treilea titlul consecutiv a ajuns în Gruia. Acum, Mihai Rotaru și oamenii din club încearcă să întărească echipa deja foarte puternică a oltenilor, mai ales că aceștia s-au calificat în preliminariile Europa League. Concret, Marius Constantin urmează să semneze cu Universitatea Craiova.

Mai mult, U Craiova va plăti 50.000 de euro pentru transferul lui Marius Constantin, dar va trimite și doi jucători la Gaz Metan. Ovidiu Bic, fost jucător la Mediaș, și Luis Nițu, fotbalist crescut în Bănie. Cei doi vor intra în tranzacția care să-l aducă pe Marius Constantin în tricoul oltenilor.
Recent, U Craiova s-a despărțit de Gustavo, brazilianul care a plecat împrumut în Emiratele Arabe Unite, la Ajman Club.
Marius Constantin a jucat 30 de meciuri în sezonul recent încheiat la Gaz Metan, timp în care a marcat de opt ori și a dat două pase de gol și valorează 300.000 de euro, potrivit transfermarkt.com

Mutări de titlu la Universitatea Craiova!

U Craiova a ratat la mustață titlul în Liga I, învinsă fiind de CFR Cluj în meciul decisiv din Bănie (1-3), însă oltenii intră în rândul echipelor mari din Europa. Recent, echipa lui Mihai Rotaru a dat o lovitură de imagine după ce s-a luptat pentru coroana de campioană până în ultima secundă. U Craiova va avea sponsor tehnic nou, Puma, după ce în ultimele sezoane a fost îmbrăcată de Joma.
Formația olteană va încasa un milion de euro pentru patru ani de contract cu Puma, firmă care sponsorizează echipe mari precum AC Milan, Manchester City sau Borussia Dortmund, dar și jucători uriași precum Luis Suarez sau Antoine Griezamnn.

Adauga un comentariu