Cancan ultimă oră

Unul din liderii „Clanului Sportivilor” se implică în scandalul dintre Abi și Alex Velea

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Abi Talent și Alex Velea sunt protagoniștii unui scandal monstruos, care continuă de câteva zile. Mircea Băluş, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a ținut să intervină în acest conflict și l-a atenționat pe cel care se alintă, fără niciun motiv, “Regele României” să aibă mai mult respect pentru artist și pentru partenera lui, Antonia.

”Băi, cu ziarele astea… Fie vorba între noi, prietenește, cum vreți voi, n-am ce să vă zic, sunteți a treia putere în stat… Mă, frate, cu Abi ăla, când s-a luat un băiat de el, l-a tras de ureche, ați spus că cine l-a tras de ureche pe nepotul lui Mircea Nebunu’… Bun, nu e nimic de zis… Dar acum, el, că vorbește urât de oamenii ăștia, de cuplul ăsta frumos, de Alex Velea și de fata aia, de Antonia, e frumos ce face Abi?…

Sunt oameni pe care nu trebuie să-i ducem în discuții, reprezintă România… E frumos să se vorbească de copiii lor? Televiziunile, ziarele, care ați dat de copilul ăsta, Abi, e bine ce face copilul ăsta acuma? Toată lumea trebuie să vorbească obraznic?

Foarte urât! Nu mai e respect în România, nu mai e nimic.

Între noi, între ”bagabonzi”, ne mai înjurăm pe Facebook, mai puneți voi pe Youtube să câștigați bani, dar asta cu Alex Velea, cu copiii, cu astea, e urât. Foarte urât! Nu mai e respect în România, nu mai e nimic.

Asta vreau să spun… ziarele au dat că nepotul meu l-a urecheat pe Abi, Doamne Ferește, n-am nimic nici cu băiatul ăla… Dar am văzut ieri un live, întâmplător, ce urât vorbea de oamenii ăia… Eu nu pot să le pronunț numele că mi-e rușine, îi respect prea mult, îi apreciez, sunt doi oameni prea frumoși, prea deosebiți… În afară că sunt muzicienii României, sunt și oameni deosebiți.

Și acum, dacă l-a urecheat și au scris ziarele că Abi a mers pe la poliție și a depus reclamație, și acum poliția să se sesizeze, să șteargă alea, ce-a vorbit de Alex Velea și de Antonia, că nu e frumos”, a spus Mircea Nebunu’ într-un live pe contul lui de socializare.

Adauga un comentariu