Stiri si curiozitati

Urări de Paște scurte, cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite familiei și prietenilor

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urări de Paște scurte cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite familiei și prietenilor
Urările de Paște scurte sunt printre cele mai căutate în această perioadă

Urările de Paște scurte sunt la mare căutare în perioada următoare. Fie că doriți mesaje mai formale și pline de emoție pentru familie sau amuzante pentru prieteni, acestea vă pot fi de mare ajutor. 

Învierea Domnului se apropie cu pași rapizi, iar oamenii intra în febra sărbătorilor. Aceștia încep cumpărăturile pentru sărbătorile Pascale, iar gospodinele încep să gătească preparatele tradiționale. 

Urări de Paște scurte pentru familie

Învierea Domnului este una dintre cele mai importante sărbători. Oamenii sărbătoresc de obicei această zi alături de familie. Paștele este un prilej pentru ca oamenii să se reîntâlnească și să se apropie mai mult. Aceștia trimit mesaje rudelor, prietenilor sau cunoștințelor pentru a împărtăși o atmosferă plină de gânduri frumoase, speranță și iubire. În cazul în care nu aveți idei pentru a vă felicita apropiații vă puteți inspira din următoarele sugestii. Un mesaj scurt pe care îl puteți trimite unui apropiat al familiei cum ar fi o soră sau o verișoară poate fi: „Lasă lumina Domnului să îți intre în casă și în suflet. Să ai parte de liniște și iubire alături de cei dragi. Paște fericit și Hristos a Înviat!” Un alt mesaj pe care îl poți trimite celor apropiați, precum iubitei sau iubitului prin care să îi arați cât de mult înseamnă pentru tine este: „Pentru unii Paștele e o zi în care se distrează, pentru alții e o zi în care scapă de școală. Pentru mine e o altă zi minunată pe care vreau să o petrec alături de tine! Paște Fericit!”.

Puteți găsi inspirație chiar și la masa de Paște pe care se află cele mai râvnite bucate tradiționale precum drob, friptura de miel și ouăle roșii. Un mesaj pentru care puteți opta, iar bucatele să fie în centrul atenției poate fi: „Fie ca Sărbătorile Pascale să vă aducă cea mai îmbelșugată masă cu bucate tradiționale alese, iar parfumul florilor să vă însenineze ziua. Paște Fericit!” Un alt mesaj scurt destinat rudelor poate fi: „Abia aștept să fiu lângă voi, să simt din nou în casă mirosul de cozonac al mamei și mirosul florilor din grădina bunicii. Aveți grijă de voi până ce ne vom revedea! Hristos a Înviat!”.

Urări de Paște amuzante pentru prieteni

După familie, prietenii sunt printre cele mai importante persoane din viața noastră. Aceștia sunt la bine și la rău alături de noi, ne sprijină în cele mai neplăcute momente, dar ne și încurajează. Prietenii nu trebuie să fie uitați când vine vorba de trimiterea urărilor de Paște. De cele mai multe ori dorim să le transmitem ceva amuzant, nu urări la fel de formale ca cele transmise poate familie. În cazul în care vreți să îi transmiteți un mesaj persoanei apropiate de Paște puteți opta pentru: „Nu contează câte ouă de ciocolată mănânci de Paște. Cu cât le cauți mai mult, cu atât vei arde mai multe calorii. Spor la căutat! Paște fericit!”. Un alt mesaj cu subînțeles pe care sa îl puteți trimite prietenilor ar fi: „Chiar dacă iarba nu-i legală, Paște acum cât e încă sărbătoare!”. În cazul în care prietenii tăi sunt atenți la ceea ce mănâncă și țin la dieta lor, le poți ura de Paște: „De Paște mănâncă de poftă, nu de foame. Ai grijă la sutele de grame, carnea de miel are cam 200 calorii pe suta de grame. Paște fericit și Hristos a Înviat!”

Urările de Paște scurte sunt printre cele mai căutate în această perioadă. Sărbătoarea se apropie cu pași rapizi, iar oamenii doresc cât mai multe idei de mesaje pentru a le ura celor apropiați.

Adauga un comentariu