National

Urmărire pe străzile din Timișoara! Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a acroșat mai multe mașini parcate

Publicat: 01 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urmărire pe străzile din Timișoara Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a acroșat mai multe mașini parcate
Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a acroșat mai multe mașini parcate

O urmărire a avut loc pe străzile din Timișoara, asta după ce un bărbat a pus pe jar oamenii legii. Șoferul conducea un autoturism, însă se afla sub sub influența unor substanțe interzise și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

După ce a reuzat să oprească autoturismul, bărbatul de 38 de ani a lovit alte mașini care erau parcate. Fiind în timpul unui control de rutină, oamenii legii i-au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta a mărit viteza și a continuat deplasarea.

Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a acroșat mai multe mașini parcate

Cu polițiștii pe urmele sale, bărbatul a pierdut controlul volanului și a lovit din mers mai multe mașini parcate. Din fericire, oamenii legii au reușit să îl imobilizeze pe șofer, iar în urma verificărilor, s-a constatat că nu era doar sub influența substanțelor interzise, ci nu avea nici permis de conducere.

Bărbatul a avut un rezultat pozitiv la amfetamină, cocaină și metamfetamină, iar aparatul etilotest a arătat că nu consumase și băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și urmează să fie aplicate sancțiunile prevăzute de lege.

„S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a declarat IPJ Timiș, potrivit Mediafax.

Trafic rutier oprit pe A3, sensul București-Ploiești, din cauza unui incendiu

Traficul rutier este oprit, miercuri seara, pe Autostrada A3, pe sensul București spre Ploiești, în zona localității Buda, din Prahova, din cauza unui incendiu izbucnit la un camion, potrivit Agerpres.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe Autostrada A3 pe sensul București spre Ploiești, la kilometrul 52, în zona localității Buda, județul Prahova, în urma unui incendiu produs la nivelul anvelopei unui autocamion.

După lichidarea focului, autovehiculul a rămas imobilizat pe a doua bandă.

Adauga un comentariu