Economic Local

Urmărit internațional, căutat în Marea Britanie și reținut la vama Sculeni

Publicat: 21 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urmărit internațional căutat în Marea Britanie și reținut la vama Sculeni

Echipele din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de arestare, predare sau extrădare. Mandatul era emis de către autoritățile din Marea Britanie pentru săvârșirea infracțiunilor de răpire și lipsire de libertate.
Cetățeanul român S.N., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Mureș, s-a prezentat ieri-dimineață, în jurul orei 09:00, la vama Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei. Acesta intenționa să iasă din țară.

Dat în urmărire pe data de 18 februarie

La control, oamenii legii au descoperit faptul că pe numele bărbatului era emisă, din data de 18 februarie a.c., o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autoritățile din Marea Britanie.

„Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Iași, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Adauga un comentariu