Eveniment-Social

USLIP Iaşi a câştigat două procese la Tribunalul Iaşi privind indemnizaţiile aferente concendiului de odihnă

Publicat: 24 feb. 2021
Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi a transmis faptul că a ieşit victorioasă la Tribunalul Iaşi

Miercuri, 24 februarie 2021, Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi a transmis faptul că a ieşit victorioasă la Tribunalul Iaşi. USLIP Iaşi a câştigat primele două procese privind acordarea indemnizaţiilor aferente concediului de odihnă şi hrava pentru activitatea efectuată în regim de cumul.

„Miercuri, 24.02.2021, s-au câștigat primele două procese ( GPP13 și GPP20 din Iași) privitoare la acordarea indemnizațiilor aferente concediului de odihnă, respectiv hrană pentru activitatea efectuată în regim de cumul. Menționăm că demersul nostru a fost realizat în urma unei greșite aplicări a legii în sensul că indemnizațiile menționate mai sus se calculau exclusiv prin raportare la activitatea aferentă funcției de bază”, a transmis președintele USLIP Iaşi, prof. Laviniu Lăcustă.

Comentarii
  • vax albina . ce sa spun tot ptr. cei care au.Dar de ce nu ai cistigat dirigentia ca sa fie platita la salariul actual. sau alte sporuri. Ai umblat ptr. pensionarii de la ISJ sau din alte unitati,inclusiv tu.Mincinos fatarnic. Ma lasi?

Adauga un comentariu