Eveniment-Social

USLIP Iaşi va organiza „Școala Românească în Perioada Comunistă”

Publicat: 13 feb. 2020

Liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi, anunţa că se va organiza expoziţia Scoala Românească în Perioada Comunistă. Se va reconstrui o clasă, în totalitate, cu manuale şi alte obiecte care existau în acea perioadă.

„Vă anunţăm că în perioada 01.03.2020 – 10.03.2020 la Palatul Culturii, USLIP IAŞI va organiza expoziţia ŞCOALA ROMÂNEASCĂ ÎN PERIOADA COMUNISTĂ. Vom reconstitui o clasă, în totalitate, cu manuale, rechizite, bănci, tablă, uniforme şi alte obiecte care existau atunci. Nu reuşim însă să găsim Abecedar autentic din anii ’80, uniforme de băieţi, în special cămaşa (din uniforma de băieţi) – clasele I- IV.

În situaţia în care ne puteţi ajuta cu aceste obiecte, pe care până în prezent nu le-am descoperit , vă rugăm să ne contactaţi! Expoziţia de la Palatul Culturii din Iaşi va marca 30 de ani de luptă sindicală în învăţământ pentru USLIP IAŞI, moment pe care noi dorim să-l marcăm printr-o manieră atipică!
Ne dorim că efortul pe care îl facem în prezent să se constituie începând cu lunile iunie – iulie 2020, într-o expoziţie permanentă la Palatul Culturii Iaşi.”, a declarat liderul USLIP Iaşi, Laviniu Lăcustă.loading...

Comentarii
  • Esti o mizerie mai Lancustra.Tu esti cadru(de lemn,poate!)didactic?.Ce treaba ai tu sa ponegresti acea perioada?.Taica-tu,maica-ta si tot neamul tau cand s-au scolit mai „lacustra”?.A

Adauga un comentariu