Prima pagină » Local » USR candidează cu penali în funcții publice! Partidul neomarxist are mai mulți urmăriți penali candidați decât toate partidele la un loc

USR candidează cu penali în funcții publice! Partidul neomarxist are mai mulți urmăriți penali candidați decât toate partidele la un loc

26 mart. 2024, 09:44, 15 ,
BZI.ro, în Local

Mai e puţin până începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare și locale, iar USR și-a stabilit deja candidații pe unele localități. Neomarxiștii au pus în fruntea listelor numeroși penali care ocupă funcții publice.

Asta în contextul în care aceștia au inițiat campania ”Fără penali în funcții publice”, campanie în care au țipat peste tot că nu este corect ca o persoană urmărită penal să ocupe funcții publice.

USR are o groază de penali în funcții publice

În contextul în care cei de la USR se vor a fi un nou suflu pentru țara asta, pozând în fete virgine – în pofida faptului că au fost deja la guvernare și au lăsat țara în haos – aceștia susțin numeroși penali în funcții publice. Oameni cu dosare penale grele la DNA, oameni care, pe lângă aceste urmăriri penale, au făcut haos în localitățile pe care le administrează. Vă prezentăm mai jos lista ”onorabilă” cu penali în funcții publice USR

1 Clotilde Armand – primar USR sector 1

Clotilde Armand, primarul sectorului 1 este urmărită penal pentru faptul că s-a angajat într-un proiect, lucru absolut ilegal. Clotilde Armând a pierdut procesul pe care l-a intentat Agenției Naționale de Integritate, instituție care a emis, încă din toamnă anului 2022, pe numele ei un raport de incompatibilitate și de conflict de interese administrativ, depunând, totodată, și o plângere penală la parchet. Clotilde Armând, acuzată de procurori, a semnat dispoziții pentru a se numi manager al proiectului anticorupție, obținând beneficii financiare personale.

Sub conducerea lui Clotilde Armand, Sectorul 1 arată ca după război! Munți de gunoaie și multă mizerie și șobolani

Sub conducerea lui Clotilde Armand, Sectorul 1 arată ca după război! Munți de gunoaie și multă mizerie și șobolani

În aprilie, mai, iunie și iulie 2022, a majorat propria indemnizație, generând prejudicii. Este suspectată de fals în înscrisuri și abuz în serviciu, acțiuni care contravin Codului de Procedură Penală. Aceste acțiuni arată o încălcare a eticii și a legilor privind administrația publică și anticorupția. Armând a fost informată oficial despre aceste acuzații conform procedurilor legale.

2 Lucian Viziteu – primar USR Bacău

Lucian Daniel Viziteu, edilul USR din Bacău, este investigat de DNA. Conform procurorilor, în februarie 2022, el și alți doi funcționari din Primărie au atribuit ilegal un apartament de serviciu unei angajate. Apartamentul a fost folosit gratuit până în februarie 2024.

Lucian Viziteu USR a făcut haos în Bacău

Incidentul a fost raportat de presă locală în legătură cu Cerasela Ionela Cocalea, funcționar la Baze Sportive, care a locuit într-un apartament de peste 100 mp, deținut de Primărie și echipat modern.

3 Dominic Fritz – primar USR Timișoara

Dosarul penal 8755/P/2022 a fost deschis de Biroul Rutier al Poliției Municipiului Timișoara, implicând primarul Dominic Fritz, viceprimarul Ruben Laţcău și alți funcționari din Primărie, legat de lucrările pe bulevardul Gheorghe Lazăr. Investigarea vizează autorizarea și respectarea normativelor în construcții pentru carosabil, trotuare și piste de biciclete.

Dominic Fritz nici măcar nu avea voie să candideze în Timișoara! Oamenii din orașul de pe Bega vor să scăpe cât mai repede de neamț

Denunțul depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pe 10 octombrie 2022, de Mirela Toc, avertizor de interes public, sugerează suspiciuni de abuz în serviciu împotriva primarului, viceprimarului și altor persoane implicate.

4 Allen Coliban – primar USR Brașov

Dosarul penal a fost inițiat în urma unei plângeri la DNA de către un ONG, acuzând primarul Brașovului, Allen Coliban, că a delegat ilegal atribuțiile sale către Adriana Miron, angajată a municipalității. Consiliul Local stabilise anterior că atribuțiile primarului revin viceprimarului Sebastian Rusu în absența acestuia. O decizie similară a fost luată în dosarul „Amural”, cercetând modul în care asociația a folosit spațiul Catacombelor, aparținând municipalității, în februarie, la cererea DNĂ, conform magistraților brașoveni.

Este greu de găsit lucruri bune făcute în Brașov de Allen Coliban… USR

DNA susţine că prejudiciul produs Primăriei Municipiului Braşov este de 304.010 lei, concomitent cu obţinerea unui folos necuvenit, în acelaşi cuantum, pentru asociaţia respectivă.

5 Nicușor Dan – Primar General USR București

Denunțul împotriva primarului Capitalei, Nicușor Dan, a fost trimis de DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Procurorul DNA Dan Manole a transferat dosarul, inițiat în urma denunțului ANI și al Ministerului Finanțelor, conform Luju.

Nicușor Dan a promis apă caldă în București. Oamenilor le-a dat mizerie și un blocaj total al dezvoltării Capitei

Nicușor Dan este acuzat că a folosit funcția să pentru a favoriza anumite persoane, exercitând simultan și funcția de director în instituții subordonate Primăriei, inclusiv ALPAB, unde a majorat bugetul cu 3 milioane de lei timp de 9 luni.

Vlad Voiculescu -europarlamentar/fost ministru al Sănătății USR

Vlad Voiculescu este investigat penal de către DNA pentru două cazuri de abuz în serviciu și complicitate la acestea în cadrul achiziționării de vaccinuri anti-COVID. Conform comunicatului DNĂ, Comisia Europeană a lansat în iunie 2020 o strategie centralizată pentru achiziționarea vaccinurilor COVID-19, oferind statelor membre posibilitatea de a renunța la anumite vaccinuri fără a suporta costuri. Astfel, statele aveau libertatea de a decide asupra achizițiilor, inclusiv posibilitatea de a opta pentru „opt-out” în cadrul acestui proces.

MILIARDE DE EURO i-a cost pe romani prostia/hoția/ nesimțirea lui Vlad Voiculescu, ministrul USR al Sănătății

Desigur, USR a început să se victimizeze spunând că justiţia i-a targhetat pe primarii formaţiunii politice că adversarii politici le-au făcut dosare. Când alți politicieni acuzau acest lucru, USR-iștii neomarxiști susțineau că justiția este liberă și că se încearcă să se pună o presiune pe aceasta.

Pe primarii buni USR i-a mătrășit pentru că nu susțin LGBTQ+

Cine face treabă bună dar nu susține LGBTQ+ este mătrășit la USR. Este cazul Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel care a declarat că a votat DA la referendumul pentru familie. Ulterior declarației, tot USR-ul i-a sărit în cap și au scos-o de pe lista de europarlamentare.

În fond, adevărata agendă a USR-ului este ducerea în haos a României, a impunerii politicii LGBTQ+, a distrugerii familiei tradiționale, a eliminării cuvintelor mamă și tată, și înlocuirii cu părinte 1, părinte 2!

Elena Lasconi a făcut lucruri bune pentru locuitorii Câmpulung Muscel  dar pentru că nu susține odioasa agendă USR  a fost mătrășisă

Poate vă pare irealist ceea ce spunem noi, dar faptele dovedesc contrariur. USR s-a opus referendumului pentru familie, se opune Bisericii Ortodoxe Romane, se opune celor care au principii de viață sănătoase. Nu contează că ești un primar bun pentru localitatea ta, atâta timp cât nu le susții aberațiile neomarxiste.

În altă ordine de idei, pe lângă aceste interese vedem cum mai toți primarii USR au creat haos în orașele pe care le-au administrat. De exemplu în Sectorul 1 sub administrați lui Clotilde Armând au apărut munți de gunoaie și invazie de șobolani, sub domnia lui Nicușor Dan, parcurile din București arată ca după război, la fel se întâmpla și la Braşov, Timişoara sau Bacău.

Adevărata miză a alegerilor locale este ca USR să câştige și să-și impună, la nivel local, principiile LGBTQ+ , să impună băi comune, fete-băieți în școli sau să îi înveţe pe copii că este ok să facă sex oral!! Despre aceste subiecte vom reveni într-un alt articol.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *